Élet-Stílus

A világ legszexisebb matektanárnőjével van egy kis gond

Hogy nem tudjuk, ki ő. De az biztos, hogy nem a minszki Okszána.

Sok ezer laphoz, hírportálhoz és szórakoztató site-hoz hasonlóan mi is megírtuk a minap a világ legszexisebb tanárnőjét bemutató anyagot.

Hiba volt.

A fehérorosz matektanárnő, Oksana Neveselaya (pontosabban:  Okszana Nyeveszjolaja) sztorijával van egy kis probléma: a videóban szereplő pedagógust nem így hívják, sőt egyelőre nem tudni, hogy ki látható a felvételen, a képeken viszont tényleg Okszána van, csakhogy ő nem tanárnő, hanem egy 17 éves diák, aki

ráadásul nem is jó matekból :((((((

Okszána egyik nap arra ébredt, hogy az ismerősei hívogatják, írogatnak neki, merthogy vele van tele az internet. Megnézte a cikkeket, és látta, hogy a képeken tényleg ő szerepel, és a nevét is eltalálták a források, csak épp a videó és a matektanítás nem stimmel.

Először eléggé kiborult a történteken, nem volt túl vidám (ezt csak azért írtuk bele, mert Nyeveszjolaja neve magyarul azt jelenti: nem vidám), azóta pedig folyamatosan próbálkozik, hogy megértesse a világgal: ő nem a felvételen látható tanárnő, sőt egyáltalán nem tanárnő. De mivel az eredeti cikkek még bőven terjednek, Okszánának nincs könnyű dolga.

De azért ő is profitált a sztoriból: az Instagram-oldalán pillanatok alatt megsokszorozódott a rajongóinak száma: jelenleg 518 ezren követik.

 

Kiemelt fotó: facebook/oksneveselaya

Ajánlott videó

Olvasói sztorik