Élet-Stílus

Ilyen zseniálisan táncoló rendőrt még nem láttál!

Megőrültek érte a diákok.

A virginiai North Stafford középiskolában nemrég Pep Rally-t rendeztek. Ez az az esemény, amikor a suli diákjai összegyűlnek, és együtt szurkolnak a sportcsapatuknak, az iskolai tánccsoportok és a pompom-lányok pedig látványos műsorral készülnek.

Na, ezen az eseményen lépett fel a címben jelzett rendőr. Egy Beyonce-dalra táncolt, eksztázist váltva ki a közönségből. Mutatjuk:

https://twitter.com/hereforthe1D_/status/787022317071245312

A BuzzFeed kiderítette, hogy a zsaru nem más, mint Deuntay Diggs, aki a staffordi sheriff hivatalában szolgál. A hadnagy volt az első nyíltan meleg kadét a virginiai tisztiiskolában, és az első felvállaltan homoszexuális rendőr a munkahelyén.

Amikor fiatalon otthon coming out-olt a nevelőszüleinek, kitagadták a családból. Az iskolában egyetlen társának mondta el, hogy meleg, és megkérte, hogy ezt ne mondja el senkinek, de természetesen kitudódott, és onnantól Deuntay-t kiközösítették. Az akadémián viszont, ahol a becsületesség az egyik legfontosabb alapelv volt, felvállalta másságát.

De visszatérve a fantasztikus előadásra: a 31 éves hadnagy majdnem lemondta a fentebb látható fellépést, mert kiderült, hogy vér szerinti édesanyja rákos. De a kórházban együtt megnézték Deuntay korábbi táncos videóit, és anyja arra kérte, hogy ne hagyjon fel szenvedélyével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik