Élet-Stílus

A bolti pénztárnál szülte meg gyermekét

Bár már elkezdődtek a szülési fájdalmak, az amerikai nő ragaszkodott ahhoz, hogy kifizesse a számláját.

A meg nem nevezett nő a férjével és családjával vásárolt a Utah állambeli Paytonban található Walmart hipermarketben vasárnap délelőtt, amikor érezte, hogy elkezdődtek a szülési fájdalmak. A KPTV beszámolója szerint ezt azonnal jelezte is az üzletvezetőnek, aki azonnal hívta a 911-es segélyhívót. Majd közölte a pénztárnál álló nővel, hogy ne aggódjon a számla kifizetése miatt, miután egyértelmű volt, hogy éppen szülésre készül.

A nő azonban ragaszkodott hozzá, hogy kifizesse a vásárlását, mielőtt megszüli a gyereket. Az üzlet munkatársai és pár vásárló közben törülközőket szerzett és feltartott lepedőkkel takarták el a nőt, hogy ezzel is segítség a gyermek megszülésében. A nő végül a pénztárnál adott életet a kicsinek, aki még azelőtt megszületett, hogy a mentősök kiérkeztek volna.

Dustin Haight  üzletvezető a KPTV-nek elmondta: minden nagyon gyorsan történt. „Mire a mentősök ideértek, kifizette a vásárlását és megszülte a kisbabát” – közölte. Az anyát és gyermekét kórházba szállították, és a beszámolók szerint mindketten egészségesek.

A Walmart pedig közölte, hogy ajándékcsomagot állítottak össze a kismamának, és nem fogják engedni, hogy azt kifizesse.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik