Élet-Stílus

Meghirdették a világ első ánuszszépségversenyét (18+)

A szexjátékokat gyártó vállalkozó tavaly a legszebb vaginát kereste. Akkor egy magyar lány nyerte a harmadik díjat.

Bizonyára többen emlékeztek, hogy a világ első vagina-szépségversenyén tavaly egy fiatal magyar lány nyerte a harmadik díjat, akivel a 24.hu interjút is készített a majdnem mindent elsöprő siker után.

Brian Sloan

Egy férfiaknak szexjátékszereket gyártó vállalkozás, az Autoblow vezetője, bizonyos Brian Sloan hirdette meg a jeles eseményt, amelyre összesen 182 nő jelentkezett. Közülük diadalmaskodott a 20 éves, budapesti Anita, aki ezzel 1250 dollárt tehetett zsebre.

Nos, úgy tűnik a megmérettetés óriási reklámértékkel bírt, ugyanis Sloan idén emelte a tétet, és bejelentette az első ánuszszépségversenyt.

Az ánuszod nem csak az a hely, ahonnan a kakid kijön, hanem egy olyan lyuk, ami most 5000 dollárt érhet neked.

– szól a felhívása.

Igen, jól olvastátok, a vállalkozó most, elnézést a közönséges kifejezésért, de

segglyukakat fog versenyeztetni.

A győztes nyílás tulajdonosa ezúttal is 5000 dollárt nyerhet, ráadásul ezúttal nemcsak nők, hanem férfiak is nevezhetnek a “viadalra”. A győztes ánuszról 3D-szkennelést készítenek, amelyet felhasználnak az Autoblow szexuális segédeszközének karácsonyi kiadásához.

A cég összesen 10 ezer dollárt oszt ki az első három helyezett között. A jelentkezők “pályaműveit” – azaz a fotókat az ánuszukról – november 8-ig várják.

A dátum egyébként nem véletlen, aznap bonyolítják ugyanis az amerikai elnökválasztást is, ami Sloan szerint nem sokban különbözik egy segglyuk-szépségversenytől. Különösképp várja a jelentkezéseket olyan országokból, ahol hadilábon állnak a demokráciával.

Ha netán te is altesti babérkora törnél, akkor a regisztrációhoz nem kell mást tenned, mint feltölteni egy fényképet az www.anuscontest.com weboldalra, amelyen látható az ánuszod és egy papíros, amelyre az “Autoblow Anus Contest” feliratot írtad.

Óvatosan kattintsatok, az első versenyzők fényképei már megtalálhatók az oldalon, ezért szigorúan 18 pluszos a tartalom!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik