Élet-Stílus

Akár 54 évet is kaphat az élő adást otthagyó “b*zmegelő” bemondónő

Két évvel ezelőtt, 2014-ben szinte nem lehetett úgy híreket olvasni, hogy ne botlott volna az ember Charlo Greene. Az a bemondónő, aki élő adásban unta meg annyira a munkáját, hogy azt találta mondani a kamerák előtt, hogy

B*sszameg, kilépek!

Mint ahogyan az a videóban is elhangzi, Greene azért hagyja ott a munkáját, mert a jövőben aktivistaként a saját egyesülete nevében fog a marihuána legaláizációjáért küzdeni.

Charlo Greeneről mostanában olyan hírek láttak napvilágot, amelyek szerint az utóbbi időben sok jogi csatában alulmaradt. Az egykori bemondónő nem amiatt került összetűzésbe a törvénnyel, mert élő adásben csúnyákat mondott, hanem mert az Alaska Cannabis Club nevű szervezetét fél évvel azelőtt jegyeztette be, hogy az állam elfogadta volna a szabadidős marihuánafogyasztás legalizációjáról szóló törvényjavaslatot.

Greene az eset után azt nyilatkozta a Guardian-nek, hogy ami ellene folyik, az modernkori lincselés. A lap kérdésére, miszerint tart-e egy esetleges több évtizedes büntetéstől, azt felelte, hogy nem.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik