Élet-Stílus

Egy alagútban álltak félre szexelni, miközben lányuk az első ülésen aludt

Nagy meglepetés érte a ponyvával letakart autóba bekukkantó kínai rendőröket.

Nagy meglepetés ért kínai rendőröket, amikor előző hét szombaton bekukkantottak egy ponyvával letakart autóba, ami a vészhelyzetekre kialakított leállósávban parkolt, a Sanghajt Csengdu városában összekötő autópálya egyik alagútjában. Az autó első ülésén ugyanis egy alvó kislányt látott, a hátsó ülésen pedig egy meztelen nőt és egy szintén meztelen férfit, akik éppen szeretkeztek, amikor a ponyvát felhajtó rendőrök megzavarták őket – jelentette a Shanghaiist.

Miután felöltöztek, a párt gyorsan elmagyarázta a rendőröknek, hogy mi történt. Elmondásuk szerint éppen egy közeli hegyet akartak meglátogatni, hogy egy kicsit pihenjenek és lazítsanak, amikor lányuk autózás közben elkezdett elbóbiskolni. Ekkor úgy döntöttek, félreállnak az alagútban, és hogy megkönnyítsék gyermekük alvását, ponyvával takarták be az autót, hogy csökkentsék a zajt, ők pedig a hátsó ülésen bújtak össze.

Az összebújás közben azonban fellobbant bennük a vágy, és elmondásuk szerint képtelenek voltak ellenállni a kísértésnek, és egymásnak estek, arra gondolva, úgysem fogja senki megzavarni őket.

A kínai sajtóban megjelent hírek szerint a rendőrök végül nem büntették meg a házaspárt, és miután kioktatták őket a leállósáv megfelelő használatáról, továbbengedték a párt. Közben a kínai internetezők leginkább azzal a kérdéssel voltak elfoglalva a hír kapcsán, hogy vajon hogyan tudták beborítani az autót a ponyvával, az autón belülről – írta a Shanghaiist.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik