Élet-Stílus

Ász az ágyban? Öt jelből bárkiről megtudhatod!

Amikor az embereket arról kérdezik, hogy mennyire tartják magukat jó szeretőnek, egészen más eredménnyel szokott járni, mint amikor azt kérdezik, hogy mennyire elégedettek a partnerükkel. Vagyis: sokkal kevesebb szexbajnok mászkál a világban, mint ahányan annak gondolják magukat.

De hogyan lehet megmondani valakiről, hogy mekkora lepedőakrobata? Mármint anélkül, hogy a gyakorlatban is próbára tennénk. A szexológusok szerint van öt jel, ami egyértelműen arra utal, hogy valaki valóságos Casanova.

Empatikus

Nincs két egyforma nő, vagyis nincs egyetlen módszer, amelyikkel mindegyiküket boldoggá lehetne tenni. Az igazán jó szerető ráérez arra, hogy mire vágyik a partnere, reagál a visszajelzésekre, így pontosan tudja, mikor kell gyorsabban, lassabban, keményebben, vagy óvatosabban tenni a dolgát.

Fotó: Thinkstock
Fotó: Thinkstock

Csókkirály

Egy kóstoló sokkal többet árul el egy emberről, mint gondolnánk. Aki erőszakosan, és agresszívan csókol, az valószínűleg az ágyban is ugyanúgy viselkedik.

Spontán

Ha valaki spontán, nyitott, hajlamos új dolgokat kipróbálni az feltétlenül jó jel. Hogyan lehetne jó szerető valaki, aki csak egyféleképpen tud elképzelni valamit, és mindig ugyanazt, ugyanúgy csinálja?

Fotó Thinkstock
Fotó: Thinkstock

Magabiztos

A magabiztosság már önmagában szexi, és akinek elég önbizalma az élet különböző területein, az biztos, hogy az ágyba is magával viszi ezt a tulajdonságát.

Macskabarát

Egy ember, aki jól bánik a macskákkal, valószínűleg figyelmes az ágyban is. Gondolj bele: egy másik élőlényt simogat addig, amíg az dorombolni kezd, vagyis odafigyel arra, mi jó a másiknak. Ha valaki erre egy macska kedvéért képes, egy másik embernek is biztosan képes megadni a törődést, amire vágyik.

(The Independent)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik