Élet-Stílus

Tetőablakcsere: hosszú távú befektetés (X)

A lakásba beáramló friss levegő  létfontosságú az egészséges beltéri klíma megteremtéséhez, hiszen segítségével csökkenthető a különböző forrásokból – például az elektronikai berendezések és a háztartási vegyi áruk használatából – származó toxikus anyagok által jelentett kockázat. A VELUX tetőtéri ablakok minden típusa kilincsbe, vagy szárnyba épített résszellőzővel rendelkezik, melynek segítségével az ablak zárt állapota mellett is friss, szűrt levegő jut az otthonunkba. Fontos szempont a természetes fényviszonyok optimalizálása, az energiahatékonyság és a változatos térkihasználás lehetőségének biztosítása. A VELUX tetőtéri ablakok hosszú távú befektetést jelentek, hiszen már az alaptípus is olyan vetemedésmentes szerkezettel rendelkezik, mely 25 év élettartamot biztosít.

Az ablakcsere tervezésekor mindenképpen vegyük fel a kapcsolatot egy ablakbeépítő szakemberrel, aki nem csak az ablakválasztásban tud segítséget nyújtani, hanem megvizsgálja azt is, hogy szükséges-e a tetőszerkezet és az ablak közötti szigetelő és párazáró kapcsolódást is korszerűsíteni. Szóba kerülhet például egy hőszigetelő keret beépítése, amivel minimálisra csökkenthetjük az ablak körüli hőveszteséget, tovább javítva ezzel a nyílászáróink szigetelési képességét. Egy jó szakemberrel közösen ki tudjuk választani a kilincs-elhelyezkedésben, működtetésben, üvegezésben legmegfelelőbb tetőtéri ablakot. A VELUX választék minden igényre és pénztárcára nyújt megoldást. A velux.hu honlapon elérhető Tetőablak Ajánlat Konfigurátor segítségünkre lesz abban, hogy kiválasszuk a megfelelő tetőablakot és a hozzá való kiegészítő termékeket. A kapott bevásárló lista segítségével konkrét vásárlási ajánlatot kérhetünk az építőanyag-kereskedésekben a választott termékkombinációkra.

A beépítés menete az egyik legfontosabb lépés, mert valószínűleg a régi tetőablakok nem voltak még megfelelően körbeszigetelve, körbefóliázva vagy a régen felhasznált fólia és szigetelőanyag tönkrement, elöregedett. Ma már az ablakok méretére gyártott hőszigetelő kerettel, alátétfóliával hosszú távon biztos lehet benne, hogy az ablak és a tetőszerkezet kapcsolata hőhíd- és páramentes lesz, azaz később sem kell aggódnia penészedés vagy beázás miatt. Válasszon VELUX tetőtéri ablakot és meglátja, hogy nem éri meg kevesebbel beérni!

A megfelelő tetőablak kiválasztásában a következő helyeken tud tájékozódni:
Konfigurátor: www.tetoablakajanlat.velux.hu
Információk: www.velux.hu/termekvalasztek/tetoteri-ablakok
Beépítő szakember választás: www.velux.hu/beepitok
Tetőablakcsere: hosszú távú befektetés (X) 1

Mentés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik