Élet-Stílus

Tetőablakcsere: hosszú távú befektetés (X)

24.hu
24.hu

2016. 09. 19. 00:00

A lakásba beáramló friss levegő  létfontosságú az egészséges beltéri klíma megteremtéséhez, hiszen segítségével csökkenthető a különböző forrásokból – például az elektronikai berendezések és a háztartási vegyi áruk használatából – származó toxikus anyagok által jelentett kockázat. A VELUX tetőtéri ablakok minden típusa kilincsbe, vagy szárnyba épített résszellőzővel rendelkezik, melynek segítségével az ablak zárt állapota mellett is friss, szűrt levegő jut az otthonunkba. Fontos szempont a természetes fényviszonyok optimalizálása, az energiahatékonyság és a változatos térkihasználás lehetőségének biztosítása. A VELUX tetőtéri ablakok hosszú távú befektetést jelentek, hiszen már az alaptípus is olyan vetemedésmentes szerkezettel rendelkezik, mely 25 év élettartamot biztosít.

Az ablakcsere tervezésekor mindenképpen vegyük fel a kapcsolatot egy ablakbeépítő szakemberrel, aki nem csak az ablakválasztásban tud segítséget nyújtani, hanem megvizsgálja azt is, hogy szükséges-e a tetőszerkezet és az ablak közötti szigetelő és párazáró kapcsolódást is korszerűsíteni. Szóba kerülhet például egy hőszigetelő keret beépítése, amivel minimálisra csökkenthetjük az ablak körüli hőveszteséget, tovább javítva ezzel a nyílászáróink szigetelési képességét. Egy jó szakemberrel közösen ki tudjuk választani a kilincs-elhelyezkedésben, működtetésben, üvegezésben legmegfelelőbb tetőtéri ablakot. A VELUX választék minden igényre és pénztárcára nyújt megoldást. A velux.hu honlapon elérhető Tetőablak Ajánlat Konfigurátor segítségünkre lesz abban, hogy kiválasszuk a megfelelő tetőablakot és a hozzá való kiegészítő termékeket. A kapott bevásárló lista segítségével konkrét vásárlási ajánlatot kérhetünk az építőanyag-kereskedésekben a választott termékkombinációkra.

A beépítés menete az egyik legfontosabb lépés, mert valószínűleg a régi tetőablakok nem voltak még megfelelően körbeszigetelve, körbefóliázva vagy a régen felhasznált fólia és szigetelőanyag tönkrement, elöregedett. Ma már az ablakok méretére gyártott hőszigetelő kerettel, alátétfóliával hosszú távon biztos lehet benne, hogy az ablak és a tetőszerkezet kapcsolata hőhíd- és páramentes lesz, azaz később sem kell aggódnia penészedés vagy beázás miatt. Válasszon VELUX tetőtéri ablakot és meglátja, hogy nem éri meg kevesebbel beérni!

A megfelelő tetőablak kiválasztásában a következő helyeken tud tájékozódni:
Konfigurátor: www.tetoablakajanlat.velux.hu
Információk: www.velux.hu/termekvalasztek/tetoteri-ablakok
Beépítő szakember választás: www.velux.hu/beepitok

Mentés

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Mickey Rooney as the notorious 1930s gangster, Baby Face Nelson, starring in the film of the same name, poses with Leo Gordon as villainous bank robber, John Dillinger, in front of an original newspaper headline. (Photo by George Rinhart/Corbis via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.