Élet-Stílus

Nagymosás kis befektetéssel

Az LG mosó-szárítógépeit azoknak fejlesztették, akik gyors, egyszerű és helytakarékos megoldást keresnek a mosáshoz.

lg_24

Mosás, öblítés, még egy öblítés, majd egy harmadik, végül a centrifuga. Az esetek többségében így néz ki egy átlagos ruhatisztítás, amit aztán a mosógépből kihalászott nyirkos ruha halmok hosszas válogatása és szárítgatása követ. Egy fárasztó munkanap után mindez jóval több idő, mint amit a szennyesre szánnánk, egy kisebb lakásban pedig az örökké útban lévő ruhaszárító okoz folyamatos bosszúságot. Pedig lehetne ezt egyszerűbben, kényelmesebben is.

Szárítás, teregetés nélkül

Az LG válasza a nagymosás megpróbáltatásaira az Eco Hybrid technológiájú mosó-szárítógép, amivel a ruhák tisztítása gyorsan, kis helyen és takarékosan elintézhető. Mivel a mosógépbe szárítót is építettek, nem kell többé teregetni vagy külön szárítógépet vásárolni, és a vasalás is sokkal könnyebben megy. A mosással így időt spórolhatunk, és sem a szárítóállvány, sem a fürdőszobába cipőkanállal beszorított szárítógép nem lesz többé útban.

lg_24 (3)
Mintha gőzzel vasalnánk

Az LG gépével a mosás nemcsak gyors, de alapos is: a TrueSteam™ 100%-os, tiszta vízgőzzel puhítja fel a ruhákat, miközben elsimítja a gyűrődéseket és megszűnteti a kellemetlen szagokat. Az öblítést is választhatjuk gőzöléssel, azaz vegyszermentesen, ami kifejezetten megnyugtató megoldás az érzékenybőrűeknek és a kisgyermekeseknek. A TrueSteam™ a természetes allergének 99,9 százalékát eltávolítja, ezért tökéletes gyerekruhák vagy akár plüssjátékok fertőtlenítésére is. Mostantól a mélyhűtőt is tehermentesíthetjük a beleszuszakolt plüssjátékoktól, hiszen a mosógép sokkal hatékonyabban tünteti el a szálak közül az atkákat és polleneket, mint a fagyasztó.

Kímélő és hatékony

A gép 6 különböző dobmozgással dolgozik, melyek a kézi mosás mozdulatait imitálják, így minden szövettípust kímélő hatékonysággal kezel. Eco HybridTM technológiájának köszönhetően csak annyi energiát fogyaszt, amennyi feltétlenül szükséges: Eco üzemmódban egyáltalán nem használ vizet a szárításhoz, normál módban pedig időtakarékos szárítással csökkenti az energiaköltségeket. Motorja az innovatív fejlesztésnek köszönhetően tartósabb, mint a hagyományos mosógépekben, így biztosak lehetünk benne, hogy sokáig megbízható társunk lesz a ruhák tisztításában.lg_24 (2)

 

Az új mosó-szárító gépek különböző méretben és kapacitásokkal kaphatók, így biztosan mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Akik a heti egy-két nagymosás híveként szeretnek egyszerre megszabadulni a felgyűlt koszos ruhától, azoknak a 12/8 kg-os Eco Hybrid™ gépet ajánljuk!

Még több információ az LG új mosó-szárítógépeiről: az LG oldalán.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik