Élet-Stílus

Tűzoltók mentettek ki egy vécébe szorult férfit

Kínos helyzetbe hozta saját magát egy kínai férfi Kanton városában, amikor megpróbálta megmenteni mobiltelefonját, ami belecsúszott egy hagyományos kínai guggolós vécébe. A meg nem nevezett férfi ugyanis annyira ragaszkodott a készülékhez, hogy kézzel próbálta kihalászni a szennyvízcsövön lecsúszott szerkezetet, de a mentési művelet közben a jobb karja beleragadt a vécébe.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a 40 éves férfit először családtagjai próbálták meg kiszabadítani, de hiába öntöttek a vécébe tusfürdőt, azzal nem sikerült annyira síkossá tenni a csövet, hogy a karját ki tudják húzni. Így kénytelenek voltak kihívni a tűzoltókat, akiknek végül alig tíz perc alatt sikerült kimenteniük. Igaz, ehhez szét kellett verniük a vécét.

A férfit kórházba szállították, hogy ellássák karját, ami igencsak felduzzadt, de az orvosok közlése szerint nem szenvedett maradandó sérüléseket.

A férfi egyébként még szerencsésnek is mondhatja magát. 2014 májusában egy részeg férfi egy pottyantós vécé alatti, ürülékkel teli gödörbe zuhant, amikor leesett mobiltelefonját próbálta megkeresni. A derékig elmerült férfit végül a tűzoltók mentették ki. Egy hónappal később pedig egy anya és fia fulladt bele házuk pöcegödrébe, miután az oda beleesett vadonatúj mobiltelefon után kutatva beugrottak, és elájultak a gázoktól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik