Élet-Stílus

Szexvideó miatt lett öngyilkos a fiatal nő

Mém lett belőle.

Tiziana Cantone 31 éves korában öngyilkos lett. A nápolyi nő életében drámai fordulat történt 2015 tavaszán, és ezt nem tudta feldolgozni – írja a La Repubblica.

Tizianáról készült néhány videó, amelyeken az látható, amint egy férfival szeretkezik. A felvételeket – rejtélyes okokból – még akkor elküldte öt barátjának, akikben megbízott.

Nem szabadott volna megbíznia bennük.

A felvétel már másnap felkerült az internetre, és onnantól kezdve Tiziana semmi másra nem tudott koncentrálni, mint hogy a videót – amely akkor már rengeteg helyen felbukkant – eltávolíttassa különféle oldalakról. Annyit sikerült elérnie, hogy a keresők nem adták ki találatként, és a Facebookot is – peres úton – meggyőzte az igazáról.

De, mint tudjuk, az internetről bármit eltüntetni: szélmalomharc, lehetetlen küldetés.

A videó újra- és újra felbukkant: pornósite-okon és közösségi oldalakon. De még talán ez sem vezetett volna tragédiához. Ami Tizianát leginkább megrázta, az a videókhoz érkező ízléstelen kommentek, és az, hogy gyakorlatilag mém lett belőle – paródiaverziók, vicces képek készültek, amelyekben a nevetség tárgya ő maga volt.

Két sikertelen öngyilkossági kísérlet után, nem sokkal a Facebook elleni nyertes pert követően, anyja házában véget vetett életének.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik