Élet-Stílus a világ egy fura hely

Nicolas Cage sírjánál furcsábbat egy ideig már nem fogunk látni

A történetet egy kicsit még bizarrabbá teszi, hogy Cage még javában éli az egyre rosszabb szerepeket kapó színészek életét, és esze ágában sincs beköltözni a temetőbe.

A történetet egy kicsit még bizarrabbá teszi, hogy Cage még javában éli az egyre rosszabb szerepeket kapó színészek életét, és esze ágában sincs beköltözni a temetőbe.

Az egyik leginkább mémkompatibilis, különcségéről híres színész, Nicolas Cage úgy tűnik, hogy halálában sem szeretne besimulni a környezetébe, hiszen a new orleans-i St. Louis Cemetery No. 1-ban álló sírjára mindenféle jelzőt használhatunk, de a szerény, illetve az egyszerű kifejezés egészen biztosan nem lesz köztük.

attachment-image-fcbe0760-8208-4203-995c-eaa6ae1e5e36

A több, mint két és fél méter magas kőpiramis a temetőben sétálva már messziről kiemelkedik az elmúlt két évszázadban körülötte kiemelkedett, hasonló sémára készült sírok tízezrei közül, és a fura érzés közelebb érve csak egyre erősebb lesz, hiszen az egyelőre név nélküli piramison az

Omnia Ab Uno (Mindenség az egységből) latin feliratot találjuk meg,

ami csak még furábbá teszi az egészet.


Az összeesküvés-elméletekben hívők és a színész rajongói már évek óta spekulálnak a sír szokatlanságának okairól, így számos fura magyarázatot találtak már: egyesek szerint a színész a Nemzet aranya-sorozat előtt emlékezik meg vele, mások szerint egyszerűen csak stílusos választás, de persze sokan az illuminátusokat vagy a szabadkőműveseket sejtik a háttérben.

Title_nick_cage

A legbutább gondolat az elmúlt években az interneten felbukkant, Cage-re megszólalásig hasonlító férfiak évtizedes, sőt, több, mint egy évszázados fotókból indult ki – néhányan úgy gondolják, hogy itt történnek Cage átváltozásai. Mi inkább nem képviselnénk egyetlen álláspontot a kérdésben, de titkon azért reméljük, hogy a halhatatlan sztori az igazi!

Az Atlas Obscura nyomán, fotók: Britt Reint és Georges Biard

Ajánlott videó

Olvasói sztorik