Élet-Stílus

A kutya miatt hiúsult meg a házasság

„Ezt most komolyan mondod? Úristen!”

A Bengaluruból származó Karishma Walia elemzőként dolgozik. Nem sokon múlt, hogy minden megváltozik az életében: elrendezett házasságot terveztek közte és egy Delhiben élő, jómódú családból származó fiú között.

Az okot, ami miatt a frigy nem jön létre, úgy hívják: Lucy. Ő Karishma kutyája.

A lány a BuzzFeed-nek mesélte el a különös egyezkedés történetét; azokkal az üzenetváltásokkal illusztrálva, amelyekben gyönyörűen nyomon követhető, hogyan kosarazta ki a kérőt.

Szia. Vártam a válaszod, és a szüleim is érdeklődnek. Mit mondjak nekik?”

Szia. Azt hittem, ezt már megbeszéltük. A kutya problémát okozna, úgyhogy…”

Hmm. Nem találhatnánk erre valami megoldást? Nem akarom, hogy egy kutya a családi életembe férkőzzön, és nem osztanám meg vele az ágyunkat sem. Ez tuti. És anyukám egyébként sem szereti a kutyákat.”

Épp ezért mondtam, hogy nem működhet a dolog!”

Ezt most komolyan mondod? Úristen!”

Ezek után a fiú leírja azt a mondatot, ami egy kutyaszerető ember szemében a lehető legnagyobb sértés:

Biztos vagy a döntésedben? Lehet, hogy csak átmeneti időszak ez az életedben, amikor épp szereted a kutyákat. Itt most az egész életedről van szó.”

Igen, bizos vagyok benne. A leghatározottabban állíthatom, hogy kutyát tartani nem átmeneti állapot. Nem fogom eldobni a kutyámat senki kedvéért.

És jött a kikosarazott srác kicsinyes bosszúja:

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de akkor menj feleségül a kutyádhoz”.

Karishma szülei nem értenek egyet a lányukkal, és úgy érzik, hiba volt a kutya miatt elszalasztani egy ilyen jó partit, a lány azonban teljesen biztos a dolgában. A BuzzFeednek elmondta:

Olyanokkal jött, hogy a család a fontos, nem a karrier. De akkor adtam fel, amikor megjegyzést tett a kutyámra. Nem is értem, miért gondolja a családom, hogy ő lenne a megfelelő választás.”

Az internetezők reakcióit látva kimondhatjuk: Karishmának a házasság és a jólét ugrott, de lett cserébe néhány ezer ismeretlen rajongója. És megmaradt neki ő:

Facebook
Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik