Élet-Stílus

Nem jött össze a nővel – visszakérte az ital árát, amire meghívta

Olyat lépett meg egy sheffieldi srác, amiről már sok férfi álmodozott, de soha, senki sem mert megtenni. Miután nem sikerült összejönnie a kiszemelt lánnyal, visszakérte tőle a pénzt, amit siker érdekében ráköltött.

A nem túl gáláns sztori azzal kezdődött, hogy a barátaival egy belvárosi klubban bulizó, 18 éves Abby Fenton mellé odalépett egy ismeretlen fiú, és megkérdezte, hogy meghívhatja-e valamire.

„Épp a pultnál vártam a soromra, ő meg nyomta, hogy hozni akar nekem valamit, mert annyira csodás vagyok, meg ilyesmi. Mondtam, hogy rendben, kérjen valami t vodkával, aztán beszéltünk pár percig, számot cseréltünk, majd külön buliztunk tovább” – emlékszik vissza Abby.

A lány el is felejtette a jelenetet, mígnem néhány hét múlva sms-t kapott a következő szöveggel: „szia szerelmem, remélem nem bánod, de vissza tudnád utalni a 6,5 fontomat?”

Abby elképzelni sem tudta, hogy ki és milyen pénzt kér vissza tőle, úgyhogy rákérdezett, a Liam nevű srác pedig elmagyarázta, hogy ő az, aki néhány hete meghívta a vodkás italra klubban. A lány kissé megdöbbent, majd arra gondolt, hogy az, aki egy kéréssel keresi meg, talán komoly bajban van, úgyhogy elküldte a srácnak a pénzt.

Azt azonban nem tudta megállni, hogy a fura üzenetváltást megossza a Twitteren, és megszavaztassa követőit, hogy, fizessen-e, vagy sem. Több mint 18 ezer ember elsöprő többsége szerint nem kellett volna neki.

(The Independent)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik