Élet-Stílus

Tudatos nyárzárás a Balaton partján

Aki szeretné jól és pozitívan zárni a nyarat, annak ajánljuk az Everness Indián Nyár fesztivált.

Van egy fesztivál Magyarországon, amit már többször is ajánlottunk ezen az oldalon, ami más, mint a többi, ahol ugyan van zene is, de egyáltalán nem azon van hangsúly, illetve ahol a még a zene sem pusztán a szórakoztatás, hanem a feltöltődés, a gyógyulás, a spiritualitás, a tudatosság céljából van jelen. (Az, hogy mi is az a spiritualitás és a tudatosság, azt már egy korábbi hasonló jellegű ajánlókban leírtuk, ezért ezt most nem ismételnénk meg, aki kíváncsi a mi véleményünkre, az ide kattintva elolvashatja az említett írás második bekezdésében.)

Az Everness szervezői nem érték be azzal, hogy megcsinálták a nyár legfeltöltősebb fesztiválját, hanem még egy lapáttal rápakoltak az eddigire: idén, ősszel is megrendezik az Everness Indián Nyár fesztivált, amely kisebb, csendesebb, családiasabb a nagytestvérnél. Ezzel egyrészt azoknak szeretnének kedveskedni, akik ott voltak a fesztivál évekkel ezelőtti születésénél, az első szárnypróbálgatásoknál, másrészt azoknak, akik a nyáron rákaptak a pozitív jellegű fesztiválozás ízére, harmadrészt pedig azoknak, akik nem bírnak leállni a nyárral. Az elnevezés ugyan Indián Nyár, de ez senkit ne tévesszen meg, mert ez még mindig a Nyár és az előrejelzések szerint az is marad egészen jövő hét végéig.

Ami pedig a programokat illeti: természetesen lesznek előadások a tudatosságról, a vegán táplálkozásról, a férfi és női erőkről, szellemről, lélekről, reinkarnációról (annak hindu megközelítéséről), életfeladatokról… Mindezek mellett persze helyet kapnak a zenés programok, valamint természetesen sok-sok mozgási lehetőség a lassabb, lágyabb formáktól (jóga, csi-kung), az intenzívebb, már-már fitnesz, vagy akár tánc jellegű mozgásokig (tantra-tánc, mexikói harci táncmeditáció, NIA…).

Egyéni utak megtalálására, közösségi élmények átélésére erősen javallott a fesztivál látogatása, a programok között pedig ott a Balaton…

Mindez pedig szeptember 15. és 18. között, Balatonakarattyán.

 

Ha úgy döntöttél, hogy részt veszel az Everness Indián Nyáron, akkor ne hagyd otthon a telefonodat sem, mert most egy jó fotó elkészítésével és feltöltésével, akár könyvcsomagot is nyerhetsz a 24.hu és a Centrál Kiadó jóvoltából. Részletek itt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik