Élet-Stílus

Kecskés jóga az új őrület

Fotók alapján nagyszerűnek tűnik az új őrület, mi is szívesen kipróbálnánk.

Az állatokkal közös jógázás nem újkeletű dolog: a napüdvözlést lehet gyakorolni kutyák, macskák de még nyulak társaságában is. Igaz, azt fontos megjegyezni, hogy itt mind teremben végezhető órákról van szó, azonban olyat még nem láttunk, hogy valaki szabadban, kecskék között keresse belső békéjét.

Itt a kecskés jóga, és egyszerűen fantasztikus!

Márpedig egy mesebeli oregoni farmon mindez lehetséges. Nem kell hozzá más, csak egy jógamatrac, és a szabad ég alatt, egyesülve a természettel, máris nekiláthatunk a jógázásnak, miközben tüneményes kecskék ugrabugrálnak körülöttünk. A The Goat Retreat névre keresztelt helyet Laine Morse vezeti, aki korábban hivatásos fotósként dolgozott, amíg úgy nem döntött, hogy egy farmon, állatok közt szeretné folytatni életét.

Itt a kecskés jóga, és egyszerűen fantasztikus!

Itt a kecskés jóga, és egyszerűen fantasztikus!

Mikor Morse meghallotta, hogy egy helyi jógaoktató helyszínt keres óráihoz, azonnal felajánlotta neki farmját, és nagyon is jól tette, a kecskés jógaórák elképesztően népszerűek, és nem is nehéz rájönni az okára: a természet és az állatok társasága amúgy is megnyugtató, így csak fokozza a jógaórák élményét.

Itt a kecskés jóga, és egyszerűen fantasztikus!

Sajnos a kecskék még nem tudnak jógázni. Csak kecskék, akik legelésznek, és ugrálnak a jógázók között, de szerintük ez bőven elég.

forrás: Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik