Élet-Stílus

Íme az 5 legbizarrabb fétis a Youtube-on

Általános vélekedés, hogy az internet valóságos zombit csinált az emberekből, a fiatalok bent játszanak a lakásban, ahelyett, hogy kint lennének a szabad levegőn, mindenki csak a telefonját nyomkodja, a mai gyerekeknek pedig már fogalmuk sincs, milyen késő estig focizni a grundon. Arról már nem is beszélve, hogy a világháló eltorzítja a tudatot, így történnek egyre bizarabb dolgok a világban.

Íme az 5 legbizarrabb fétis a Youtube-on 1
Internet

De hát Marika néni, eddig is történtek fura dolgok!

Nagy tévhit az, hogy az internet megjelenésével vadabbá, erőszakosabbá vált volna a társadalom, vagy hogy ennek hatására egyre bizarabb dolgokat csinálnának az emberek. Egész egyszerűen arról van szó, hogy a felgyorsult információáramlásnak köszönhetően olyan dolgok is eljutnak a hétköznapi emberekhez, amiknek addig esélyük sem volt.

Eddig is léteztek olyan szubkultúrák, mikrotársadalmak, melyek az átlagnak, a fősodornak feldolgozhatatlan dilemmát jelentettek. Az internet, különösen a Youtube megjelenésével annyi változott, hogy ezek a kultúrák hirtelen nagyobb nyilvánosságot kaptak, mint eddig valaha.

Íme az 5 legbizarrabb fétis a Youtube-on 2
Szubkultúra

Nem feltétlen erotikus

A fétis szó miatt persze rögtön mindenki az erotikára vagy a szexre gondol, pedig sokaknak teljesen aszexuális dolgok jelentenek hatalmas örömöt. Ilyen például egy játékautó összetaposása egy gumicsizma segítségével, de megemlíthetnék a léggömb fétist is, ami azért már nem teljesen mentes a szexualitástól. Fura? Kétségtelen! Okoznak-e ezek a fétisek bárkinek, bármilyen kárt? Nem igazán.

Íme egy videó, ami összegyűjti a Youtube-on jelenleg megtalálható legfurább szubkultúrákat, a megtekintés után talán ti is arra a következtetésre fogtok jutni, hogy használták már ennél sokkal rosszabb dolgokra is az internetet.

WT

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik