Élet-Stílus

Döbbenetes indokkal pusztította el pár idióta a világ legszebb szikláját

A hatóságok nem hitték el, mi történt, még szerencse, hogy valaki kamerázott.

Összedőlt a világ talán legszebb sziklája, az oregoni parton található Duckbill Rock, vagy ahogy sokan ismerik: Thor ökle. A hatóságok először azt hitték, a saját súlya pusztította el az egyedi formációt. Logikus feltételezés volt: a víz szó szerint körbebontotta a valóban ökölszerű sziklát, amely éppen csak hogy egyensúlyban maradt. Nem véletlenül kordonozták el a Yellowstone park őrei, ám a Duckbill még így is népszerű turistalátványosság volt, sokan látogatták, tapogatták, a bátrabbak rá is másztak.

A szomorú hír után azonban rögtön jelentkezett egy járókelő, David Kalas egy rettentően szomorú videóval. Ezzel:

Jól látjátok, pár hülye egyszerűen ledönti a helyéről a követ, dolga végeztével nézegeti egy darabit a romokat, lő pár képet és lelép. Kalas a helyi híradónak elmondta: először csak röhögött az egészen, de amint látta, hogy tényleg inogni kezd a szikla, rögtön videózni kezdett. Utána persze kérdőre vonta a vandálokat, akik egészen döbbenetes sztorival álltak elő: elmondták, hogy

egy haverjuk eltörte a lábát “a kő miatt”, úgyhogy most bosszút álltak.

A szikla veszélyes volt, “tulajdonképpen szívességet tettünk Oregonnak”, mondták. Az internet persze bosszúért kiált, felháborodott kommentekben követelik a felelősök megbüntetését. Egyelőre nem találták meg őket.

Csak a miheztartás végett egy kép a szikláról “fénykorában”:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik