Élet-Stílus

Kivetette mellimplantátumait a színésznő, apácaként él

Sofia Hayat meggyőződése, hogy ő az újjászületett Ízisz istennő.

Ő itt Sofia Hayat, színésznő és modell. Játszott a Futballistafeleségek spin-offjában, epizódszerepeket kapott számos sorozatban, holly- és bollywoodi produkcióban.

Így nézett ki:

Híresen sokat bulizott, általában provokatív ruhákkal hívta fel magára a figyelmet. A partykon kokaint is fogyasztott.

Egészen áprilisig. Most így néz ki:

A 41 éves Hayat ma már apácaként él, Gaia/Sophia néven, és Ízisz egyiptomi istennő reinkarnációjának tartja magát.

A muszlim, a keresztény és a hindu vallás megismerése után 2014-ben találkozott egy spirituális gyógyítóval. Aztán később, Yorkshire-ben kipróbálta a – vallási és sámánisztikus célokra több ezer éve használt – ayahuasca nevű hallucinogén főzetet, amitől testen kívüli élményt élt át, és látta Ízisz istennőt. Pont ezekben a percekben halt meg az apja, és Sofia állítja, hogy az ayahuasca-ceremónia során a halott apa kapcsolatba lépett vele.

Az élete azon a napon megváltozott: azóta kivetette mellimplantátumait; szex, alkohol és cigaretta nélkül él, napi öt órát meditál. A szex nem hiányzik neki, a gyógyításnak szentelte az életét. Sofia most saját templomot épít, ahová az emberek majd eljöhetnek meditálni és gyógyulni.

A Daily Mailnek elmondta: a korábbi élete is remek volt, de ezt a mostanit jobban szereti. Amikor a régi fotóit látja, csak mosolyog: úgy érzi, át kellett mennie egy olyan perióduson is, hogy most megtapasztalhassa a valódi életet.

Ízisz istennő reinkarnációja vagyok. Nem érdekel, mit gondolnak az emberek.”

 

Kiemelt fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik