Élet-Stílus

Vasúti hídról dobott le egy négyéves gyereket – videó

Gondatlanságból elkövetett veszélyeztetés vádjával indítottak eljárást az amerikai hatóságok egy 35 éves férfi, és egy 22 éves anyuka ellen, miután a nő gyerekét a férfi a vízbe dobta egy vasúti hídról – jelentette az amerikai sajtó. Az esetről videófelvétel készült, amit már majdnem egymillióan láttak csak a Facebookon.

Az eset még augusztus 24-én történt, egy népszerű fürdőzőhelyen, a Washington állambeli Wynoochee folyónál. Szemtanúk elmondása szerint a gyerek „üvöltött és sírt”, amikor a férfi lehajította a hídról a vízbe, ahol anyukája várta. A gyerek a King5 beszámolója szerint mentőmellényt viselt, és az őt megvizsgáló orvosok közlése szerint semmi baja nem lett.


A közelben lévő emberek azonnal jelentették az esetet a hatóságoknak. A nő a kiérkező rendőröknek először azt mondta, hogy szem elől veszítette a gyereket, és aztán már csak az látta, hogy egy férfi ledobja a hídról. Később azonban már azt mondta, hogy a férfi – akivel csak akkor találkozott először – az ő engedélyével dobta el a hídról a kisfiút, miután a gyerek ezt akarta.

A 35 éves férfit a közelben megtalálták a rendőrök. Az Aberdeen városában élő férfi a rendőröknek elmondta: a nővel most találkozott először, és csak azért dobta a vízbe a gyereket, mert a kisfiú ezt akarta. A rendőrök gyanúja szerint a férfi az eset idején ittas volt.

A hatóságok amellett, hogy eljárást indítottak a nő ellen, még állami felügyelet alá is helyezték kisfiát, valamint a nő egy másik gyerekét. Valamint egy állatmenhelyre szállították a család kutyáját is, aki rátámadt a házukhoz kivonuló rendőrökre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik