Élet-Stílus

Szomorú leszel, ha megtudod, mit rejtett ez az út közepén mozgó fekete zsák

24.hu
24.hu

2016. 09. 02. 09:59

Eleve felkavaró látvány, ha az ember az autója ablakán kinézve egy fekete zsákot lát az úton. Alapvetően azt gondolnánk, hogy valakik képesek kidobni a szemetüket az út szélén. Valami hasonló gondolat játszódhatott le annak a nőnek a fejében is, aki vezetés közben egy út közepén tekergő fekete szemeteszsákra lett figyelmes.

viralnova.com

Melissa Lewis mikor közelebb ért a zsákhoz észrevette, hogy az nem a menetszéltől mozog, hanem van benne valami. A nő kicsit tétovázva odament, hiszen nem tudhatta, mit rejt a zsák.

viralnova.com

Mikor kibontotta a legnagyobb meglepetésére egy kölyökkutya bújt ki belőle, aki nagyon boldog volt, hiszen a zsák belsejében elviselhetetlen hőség lehetett, és a levegő is egyre csak fogyott.

viralnova.com

Melissa amint kiszabadította a kis négylábút, rögtön elvitte egy állatorvoshoz, hogy megfelelő ellátásban részesüljön, mivel a zsákban nagyon legyengült.

viralnova.com

A vizsgálatok után Melissa hazavitte a kutyust, aki azóta szerető családi környezetben tengeti a mindennapjait. A boldog végkifejlet ellenére rémisztő belegondolni, mi járhat annak az embernek a fejében, aki egy kiskutyát egy fekete, elkötött szájú zsákban a sorsára hagy.

Viralnova

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Gödöllő, 2014. március 1.
A Szent István Egyetem központi épülete. A műemlék épület Kertész K. Róbert és Sváb Gyula tervei alapján 1923-1929 között neobarokk stílusban épült. Az egyetem előtt áll Árpád-házi Kálmán herceg szobra, Róna József szobrászművész 1931-ben felállított alkotása.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.