Élet-Stílus

Fantasztikus bejegyzésben tudatta a fájó térdű norvég, hogy a heréje beleszorult a székbe

A tanulság: soha ne zuhanyozz meztelenül!

A norvég Claus Jørstad csodálatos sztorival lepte meg a Facebook közönségét. Bár ő maga – aki a történet főszereplője – nem élvezte.

Az egész ott kezdődött, hogy Claus vásárolt egy Marcus fantázianevű IKEA-terméket, egy kisszéket – írja a Local. A norvég úriember az ülőalkalmatosságot a zuhanyozóba szánta, hogy ülve tudjon tusolni – lévén, hogy a térde vacakol. A szék, mint ahogy alább látható, lukacsos. Claus pedig meztelenül ült rá.

Igen. Beszorult. A heréje.

A Facebook-bejegyzést a norvég IKEA-oldalára posztolta, ezért mégsem nevezhette meg konkrétan a testrészt, úgyhogy csak úgy hivatkozott a cerkájára és a heréire, mint hajóskapitány és a két tengerész.

Nos, mint fentebb is említettük, az egyik tengerész sajnálatos módon belecsúszott a szék lyukába, és a meleg víztől kissé megduzzadva benne is rekedt. Claus ezt azonban csak akkor vette észre, amikor felállt,

és egyrészt őrült fájdalmat érzett, másrészt a kisszék ott lifegett a lábai között.

A férfi – a csodával határos módon – ilyen szorult helyzetben is tudott gondolkodni, és hideg vízzel csökkentette a kis tengerész méretét, és így az kiszabadult a fogságból. (A poszt végén még megkérdezte azt is, létezik-e a székből sárga színű változat).

Az IKEA válaszolt a bejegyzésre, és felhívták Claus figyelmét, hogy ne használja zuhanyzáshoz a széket, vagy ha mégis, akkor legközelebb a megfelelő (elakadást lehetetlenné tevő) öltözetben foglaljon rajta helyet.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik