Élet-Stílus

Elköttette magát, mégis terherbe esett a felesége

Tim Brummel három gyermek után úgy döntött, hogy vaszektómiát végeztet saját magán, mivel boldognak és teljesenk érezte az életét. Az eljárás után a férfinak havonta ellenőrznie kellett, hogy a beavatkozás sikeres volt-e vagyis nem maradt-e termékeny.

Brummel az ötödik hónapban elfelejtette elvégezni a szokásos tesztet, ám cserébe a feleségén észrevett fura változásokat. A hangulatingadozás, a sűrű émelygés és a hányinger, mind arra utaltak, hogy Tim párja, Rachel gyermeket vár. A férfi először nem tudta összerakn a teljes képet, de aztán világossá vált számára.

Annak ellenére, hogy vaszektómiát végeztek rajta, mégis termékeny maradt.

Brummel titokban elvégeztetett egy terhességi tesztet a feleségén, majd az eredményt egy kis cetlire írta. Rachel reakciója leírhatatlan volt, a kismama először nem hitt a fülének, többször meg is kérdezte, hogy ugye Tim nem ugratja őt. Íme a megható videó, amit már többezren megnéztek.

A vaszektómiás eljárás utáni termékenység egyébként nem is olyat ritka, több oka is lehet annak, ha egy férfi az elköttetés után is nemzőképes marad. Ennek az egyik oka az lehet, ha a vaszektómiát követően rögtön védekezés nélkül kezd el az alany szexelni, ekkor a még életképes hímivarsejtek kilökődnek a szervezetből, így megtörténhet a nemvárt megterményekítés.

Előfordulhat, bár nem túl gyakran, hogy az eljárás során elkötött spermával teli részek újra kapcsolódnak, vagy akár az, hogy a friss seben keresztül kezdetben még átszöknek az ivarsejtek.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik