Élet-Stílus

Kiposztolta az internetre az ajtaján csengető rémisztő alakot, azóta nem tudják elérni

Azaz egészen elképesztően félelmetes eset történt FatNDepressed Reddit-felhasználóval, hogy napokon keresztül éjszaka és éjjel, nagyjából félórás időszakonként megpróbáltak hozzá becsöngetni.

Kiposztolta az internetre az ajtaján csengető rémisztő alakot, azóta nem tudják elérni 1
Ilyen időközönként keresték.

A történetnek itt vége is volna, ha FatNDepressed nemrég nem állította volna hadirendbe a Vivint nevű applikációt, amely egy olyan biztonsági rendszer, ami dokumentálja azt, hogy kik próbálnak meg bejutni hozzá a lakásba, sőt, a kütyü még képet is készít arról, hogy ki áll az ajtó előtt.

A férfi izgatottan nyitotta meg az első éjszaka után az appot, hogy rájöjjön, ki próbált meg hozzá bejutni. A fórumozó ereiben valószínűleg megfagyhatott a vér, miután a következő alakot látta az automatikusan rögzített fotón.

Kiposztolta az internetre az ajtaján csengető rémisztő alakot, azóta nem tudják elérni 2
Via Reddit

Ha nem lenne elég ijesztő a képen látható, éjjelentő csengető alak, akkor itt egy kis adalék: amióta FatNDepressed posztolta a képet a Redditre, azóta valósággal eltűnt a fórumról,

az utolsó belépése akkor volt, mikor feltöltötte a fura alakról készült fotót.

FatNDepressed azóta inaktív, elérhetetlen. Persze az is lehet, hogy csak nyaral, vagy nincs internet közelben, de mindenképp ijesztő az egybeesés.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik