Élet-Stílus

Ezután soha nem fogsz ugyanúgy a sültkrumplira nézni

Már rég lejártak azok az idők, mikor a fagylalt édes, a sültkrumpli sós, az energiatial pedig csak és kizárólag tutti-frutti ízű volt. Úgy néz ki, hogy manapság már mindent lehet, nincsenek szabályok, határok, melyeket nem lehet megszegni, vagy átépni.

Ezután soha nem fogsz ugyanúgy a sültkrumplira nézni 1
Szagos fagyi

Mi is írtunk róla, hogy Csehországban nemrég megjelent a büdös sajtos fagyi, ami a beszámolók szerint elég népszerű lett a helyiek körében. Félreértés ne essék, nem a sajttorta ízű fagylaltra kell gondolni, hanem a szó szoros értelmében vett

savanyú sajt ízre.

Valami hasonló dolog zajlik most le a sültburgonya kapcsán is. A sós, ropogós, olajban aranybarnára sütött burgonyákat ugyanis egyre többször turbózzák fel édes szószokkal, szirupokkal, sőt fagylaltokkal. Persze az Egyesült Államokban, ahol a szalonnát, a palacsintát és a juharszirupot egymással eszik, talán nem is olyan nagy újdonság a sültkrumplidesszert.

Ezután soha nem fogsz ugyanúgy a sültkrumplira nézni 2
Sültburgonya

Először talán a McDonalds állt bele az édes sültkrumpli dologba azzal, hogy a piacra dobta a McChoco Potato-t, ami gyakorlatilag annyiból állt, hogy fogtak egy adag sültburgonyát és mindenféle édes sziruppal áztatták el. Az ötlet persze nem a Mekié, hiszen talán nincs is olyan, aki hazatoppanva egy elég durva buliból, ne próbált volna ki minden ízkombinációt, amit a hajnalban otthon található ételekből ki lehet hozni.

Ezután soha nem fogsz ugyanúgy a sültkrumplira nézni 3
Csokis sültburgonya a McDonaldstól.

Az édes löttyökben eláztatott krumpli úgy néz ki, hogy nem egy nyári kaland lesz, hiszen egyre többen kezdenek el a legkülönfélébb kombinációkkal próbálkozni. Jöjjenek a legdurvábbak, amiket szerencsére megörökítettek a lelkes fogyasztók az instagrammon.

Íme a szirupos mekis krumpli mozgóképen

Tell a friend. #ChocoFries

A video posted by Yung Dramatic (@takufleeks) on Jan 31, 2016 at 5:08pm PST

Nutellás burgonya :/

Nutellás és fagyis sültkrumpli :'(

@anewaesthetic just gets me #icecreamfries

A photo posted by HG (@heathergrayyy) on Jul 29, 2015 at 11:38am PDT

Trüffeles burgonya

És végül jöjjön a legdurvább: a szivárványcsipszes krémfagyis sülburgonya

Nektek mi volt eddig a legdurvább kreáció, amit megkóstoltatok?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik