Élet-Stílus

Robotporszívót hagytak kutyaszar közelében: tragikus állapotban a lakás

Apokakalipszis egy arkansasi otthonban.

A Little Rockban (Arkansas állam) élő Newton-család soha nem fogja elfelejteni ezt az éjszakát.

Newtonék rendelkeznek úgynevezett roombával avagy robotporszívóval, amely minden éjjel fél 2-kor magától bekapcsol, és szenzorjai révén ügyesen kitakarítja a lakás szőnyegeit.

Így történt ez a napokban is, a kis roomba éjszaka elindult szokásos körútjára, minden úgy zajlott mint máskor, azt az egy apróságot leszámítva, hogy a család elfelejtette kitenni Evie-t, a kutyust, aki odakakilt a szobába, és ennek következtében az azon áthaladó

porszívó a lakás minden apró zegét-zugát összekente kutyaszarral.

A tragédiára akkor derült fény, amikor a Newton-szülők, Jessy és Kelly mellé befeküdt az ágyba négyéves kisfiuk, aki – mondjuk ki – bűzlött a kakitól. Jessy kiment a nagyszobába, és szörnyű kép tárult elé:

alig volt olyan négyzetcentiméter, ahová nem ért el a nyakig trutyis porszívó.

Jessy „kakasztrófának” és „apokakalipszisnek” titulálta a látottakat, amiről természetesen Facebook-posztban számolt be (közel 180 ezer like érkezett a bejegyzésre). Azt írja, olyan volt, mintha egy óriási Jackson Pollock kakafestménnyé változott volna a lakás padlója. Ezt illusztrálta az itt látható képen is.

facebook.com/jesse.newton.37
facebook.com/jesse.newton.37

Newton úr hagyta aludni családtagjait, és nekiállt az összes létező eszközzel takarítani; de a szőnyeget nem tudta megmenteni, az a kukában végezte; és sajnálatos módon a porszívó is – stílszerűen szólva – beszart, lévén, hogy víz érte az akkumulátort.

A népszerű Facebook-posztot látva azonban a roombát gyártó cég – remek marketingérzékkel – felajánlott nekik egy új készüléket, és számos tisztítószert gyártó vállalat is megkereste őket, hogy termékekkel segítenek a károk enyhítésében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik