Élet-Stílus

Ez a kutya úgy mentette meg a kislány életét, hogy nem is voltak egy helyiségben

A négy éves Sadie-nek 1-es típusú diabétesze van. Az autista kislány szüleinek rendkívül nehéz dolga van akkor, amikor meg kell mérni a kicsi vércukoszintjét. Szerencsére a család kutyája, Hero, arra van kiképezve, hogy megérezze és jelezze a szülőknek, ha Sadie vércukrával valami nincs rendben.

Hero sokkal könnyebbé teszi a szülők és a kislány életét, de ha szerinted ezzel még nem érdemelte ki a nevét, akkor a most következő történet után biztosan megváltozik majd a véleményed.

Egy alkalommal ugyanis Hero, mikor Sadie épp iskolában volt, nyugtalankodni kezdett. Előbb csak idegesen fel, s alá járkált, majd elkezdett pontosan úgy nyüszíteni, mikor a kislánnyal nincs valami rendben. Hero addig folytatta a jelzést, amíg az édesanya fel nem kereste az iskolát, ahova Sadie járt.

A tanárok megmérték a lány cukrát, amellyel akkor még minden rendben volt, ám szint egy fél óra elteltével drasztikusan esni kezdett. Szerencsére mivel az iskolában fel tudtak készülni a bajra, így nem történt tragédia. Íme az elképesztő történetről készült riport, amelyben maguk a családtagok mesélnek a kutya hőstettéről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik