Élet-Stílus

Elszaporodtak az emberfogú péniszevő halak Amerikában

Egészen pontosan Michiganben jelentenek egyre nagyobb gondot a pacu halak, melyek rokonságban állnak a rettegett piranhákkal. A helyi hatóságok szerint a halak azért szaporodtak el, mert rengetegen tartják háziállatként, majd mikor megunják, a közeli vizekbe engedik őket.

A legnagyobb gondot az jelenti, hogy egy ilyen hal 27-28 kilósra is megnőhet. A fogazatuk erősebb, ám laposabb, mint a híres vérengző rokoné, kisebb halakkal táplálkoznak. A pacu igazán ijesztő tulajdonsága, hogy a fogazata kísértetiesen hasonlít az emberére.

Elszaporodtak az emberfogú péniszevő halak Amerikában 1
A pacu (balra) és az emberi koponya (jobbra).

Ha ezek után nem lenne elég visszataszító ez az állat, akkor eláruljuk, hogy a szóbeszéd szerint a férfiaknak nem ajánlott ruha nélkül olyan vízben fürdeniük, amelyben pacuk élhetnek, mivel a hal előszeretettel harap rá az emberi herékre. Több hasonló eset is történt már, amit a szakértők azzal magyaráznak, hogy a herék a pacu számára nagyon hasonlítanak a mogyorókra.

Elszaporodtak az emberfogú péniszevő halak Amerikában 2
Mogyoró!

Ehhez természetesen hozzáfűzik, hogy a pacu péniszvonzalmára nincs egyértelmű bizonyíték, de azért felhívják a figyelmet, hogy aki teheti, az inkább vigyázzon.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik