Élet-Stílus

Imádjuk a nőt, aki mindenhol pofára esik

Az ember úgy van összerakva, hogy kárörvendő. Imádunk azon röhögni, ha valaki elesik, fölbukik, taknyol egy hatalmasat, pláne, ha fejjel megy a falnak. Alapfegyvere ez minden vígjátéknak. Kicsivel másabb azonban a helyzet, ha a válóságban látunk valakit, hatalmasat csattani. Olyankor inkább megijedünk, hátha komolyabb baj történt, míg amikor felvételt nézünk, feltételezzük, hogy minden rendben, ér nevetni. A képernyő elmossa az empátiát. (A videó indításához kattints a képre!)

Erre a kettőségre játszik rá zseniálisan Paige Ginn, a nő, aki mindenütt pofára esik. Rejtett kamerákkal veteti fel hatalmas eséseit, illetve azt, hogy a körülötte lévők hogyan reagálnak. A végeredmény fantasztikus, muszáj újra és újra megnézni a rövid videókat. (A videó indításához kattints a képre!)

Bár Paige csak néhány hónappal ezelőtt hozta létre profilját az Instagramon, máris több mint 176 ezer ember követi. Nem lennénk meglepve, ha ez a szám hamarosan, exponenciálisan kezdene növekedni. (A videó indításához kattints a képre!)

(Vocativ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik