Élet-Stílus

Bizarr tárgyat hozott vissza egy kutya bot helyett

Nem fogjátok elhinni, hová került végül az hatalmas, fekete műpénisz, amit egy Galaxy nevű labrador, vitt vissza az eldobott bot helyett, séta közben, egy angliai kisvárosban, Newton-le-Willowsban. De ne szaladjunk előre.

A történet ott kezdődött, hogy Galaxyt nem is az elfoglalt gazdik, hanem profi kutyasétáltatók, vagyis két fiatal lány, Amy Brown, és Natalia Ferguson vitték sétálni, több másik kutyával együtt. Amikor a lányok észrevették, hogy mit talált magának Galaxy a bot helyett, amivel addig játszott, mindent megpróbáltak, hogy rávegyék, hagyja békén a bizarr tárgyat. A labradornak azonban annyira tetszett a szexjátékszer, hogy hallani sem akart ilyesmiről, a sétáltatóknak, így bele kellett törődniük, hogy haza fogja vinni magával.

fotó: Facebook
fotó: Facebook

Galaxy egyik gazdija, Ami Harrison jót nevetett a történeten, majd míg Galaxy evett, kivágta a szemétbe a műpéniszt. Nem sokkal később hazaért Ami férje, a vízszerelő Ste. Amikor a nő elmesélte neki a vicces történetet a kutyájukról, és a műpéniszről, a férfi szinte azonnal a szemetesre vetette magát, hogy előtúrja belőle a műtárgyat.

Közben feleségének elmagyarázta, hogy az amatőr focicsapatával rendeznek hamarosan egy jótékonysági golfversenyt, és az ő feladata, hogy megfelelő trófeát találjon a győzteseknek. Azt mondta, napok óta rágódott az ügyön, erre tessék, házhoz jön a szerencse.

A Vulcan FC golfversenyét történetesen Ste és partnere, Billy Johnson nyerték. A különleges trófeát azonban egyikük sem vitte haza, hanem betették a focicsapat többi relikviája közé, a klubházként is funkcionáló The Wargrave Inn nevű kocsma vitrinjébe.

(Metro)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik