Élet-Stílus

Itt volt az ideje: elkezdték módszeresen lebuktatni Tibi atyát

Innen koppint pofátlanul a legnépszerűbb lájkvadászoldal. Hiánypótló és egyelőre méltatlanul kevesek által ismert szolgáltatás indult.

Az remélem, senkit sem lep meg, hogy a több mint egymilliós lájkolószámmal rendelkező, alkoholizmusból, szexizmusból és még egy pár -izmusból vicceskontent-birodalmat építő Tibi atya nagyjából nulla ötlettel és eredeti tartalommal operál. Természetesen – ahogy az ilyen oldalaknál lenni szokott – Oravecz Nóra esküdt ellensége nagyon ügyel rá, hogy még véletlenül se jelölje meg a forrást, amikor ellopja mások képét, szövegét, ötletét, sőt még oda is hányja a posztok jobb alsó sarkába áttetsző, de megkerülhetetlen, alkesz papot ábrázoló logóját.

Ha valakit mégis meglep, sajnáljuk, hogy tőlünk kell megtudnia, de ez a helyzet.

Még így is dicséretes és hiánypótló azonban az a kezdeményezés, amely posztról posztra lebutatja, hogy honnan csór a körúti kocsmafranchise-t is elindító vicceskép-oldal. Ez a lényege ugyanis a Copy atya oldalnak. Ilyen posztok vannak rajta:

Meg ilyenek:

Tessék lájkolni, követni és hagyni, hogy nap mint nap emlékeztessen titeket a következő alapigazságra:

Saját ötlet alapján saját tartalmat előállítani és megosztani az emberekkel = MENŐ

Valaki más ötletét ellopni, esetleg egy kicsit átfazonírozni és megosztani az emberekkel, mintha saját ötlet lenne = NEM MENŐ.

Annyira adná magát, hogy ide, a végére most azt írjam, hogy dicsértessék, de csak azért sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik