Élet-Stílus

Leszólták a külsejét a strandon, csattanós választ adott a fiatal anyuka

Lexi Sinclair az Egyesült Államokban, Kansas Cityben él. A fiatal nő nemrég lett anyuka, 4 hónapja adott életet a kisfiának. Lexi egy nap úgy döntött, hogy a nagy hőségben a babájával lemennek a strandra, ám mikor elindultak, még nem is gondolta volna, hogy valakinek ez nagyon nem fog tetszeni.

A fiatal édesanyához egy 50 körüli hölgy lépett oda, aki egyszer csak elkezdte a súlyáról és a formájáról kérdezgetni. A hölgy egyértelműen Lexi szülés utáni hegeire és hasára célozgatott. A teljesen begőzölt hölgy itt nem állt le, el is mondta a véleményét, miszerint a fiatal anyukának nem szabadna így mutatkoznia a nyilvánosság előtt, amíg

rendbe nem jött a teste.

Lexi higgadt maradt, csak magához húzta a kisfiát, megpuszilta és annyit mondott, hogy

büszke vagyok a testemre

majd hozzátette, hogy a rajtam látható csíkok és a hasam is azt bizonyítják, hogy valami csodálatos dolgot vittem véghez, ráadásul van egy szerető férjem, aki így sokkal szexibbnek lát, mint eddig valaha. Lexi a történetet ezzel a képpel osztotta meg a Facebookon.

A poszt hirtelen hatalmas népszerűségre tett szert, több mint 23 ezren osztották meg és rengeteg bátorító komment is érkezett a kép alá.

(Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik