Élet-Stílus

Orális szex is jár London legdrágább kávéja mellé

Ki az, aki hajlandó lenne 50 brit fontot (nagyjából 18500 forintot) fizetni a reggeli kávéjáért? Na és ha azt mondjuk, hogy az árban benne van egy orális aktus is?

Hamarosan mindez valósággá válhat Londonban, ha bejön Bradley Chavert minden számítása. A svájci üzletember a Paddington pályaudvar közelében szeretné megnyitni a Fellatio Cafét, a helyet ahol szerinte a lehető legjobban indul egy férfi napja.

A kávéházban a vendég kap egy táblagépet, amelyiken kiválaszthatja egyrészt a kávéját, másrészt egy hölgyet, aki a fekete elfogyasztása közben kényezteti. Az 50 fontos alapárba maximum 15 percnyi orális törődés fér bele, onnantól kezdve minden újabb negyedóráért 10 fontot (kb. 3700 forintot) számolnak fel.

A 150 négyzetméteres kávéházat barokk stílusban rendezik be, és épp olyan lesz, mint a többi hasonló üzlet, leszámítva két szeparét, ahol a szégyenlősebb urak lazíthatnak. Ittas vendéget természetesen nem szolgálnak majd ki, és alkoholt egyáltalán nem fognak árulni.

A nyitás időpontja egyelőre kérdéses. Chavert az év elejére ígérte az első Fellatio Café indítását Genfben, de jogi problémák miatt december 5.-ig elhalasztották a megnyitót. Pedig Svájcban, ha nagyon szigorú szabályok mellett is, de legális a prostitúció.  Nagy Britanniában ehhez képest, inkább szürke zóna: nem büntetik, ha valaki pénzért árulja a testét, azt viszont igen, aki bordélyt üzemeltet.

Chavert azonban azt mondja, mindennek utánajártak, a londoni üzlet is teljesen legális lesz, és lehet, hogy hamarabb nyit majd, mint a genfi. Egyetlen dolgon gondolkodnak már csak: szeretnének hasonló szolgáltatással előállni hölgyvendégek részére is. Azt ígérik, hamarosan ezt is megoldják majd.

(The Independent)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik