Élet-Stílus

Obama lánya popsit villantott a Lollapaloozán – VIDEÓVAL

Nem lehet egyszerű gyerekkora az embernek, ha az apja az Egyesült Államok elnöke. Temérdek szabályt és protokollt kell betartani, amelyeket olykor felnőtt fejjel is nehéz követni, nemhogy tiniként. Ahhoz képest, hogy Barack Obamának két fiatal lánya van, eddig elkerülték a családot a bulvárbotrányok.

Nem lehetett hallani részegen hazatántorgó, vagy a Fehér Ház udvarán elszálltan fekvő Obama-lányokról, de még csak haveroknak küldött merész képek sem kerültek elő. Pedig az osztálytársak valószínűleg bepróbálkoztak már, hogy hallod,

ha Apádék elmentek a hétvégén, legyen már nálatok a házibuli.

A lányok tehát eddig remekül tartották magukat, ám most Obama idősebbik lányáról kikerült egy felvétel, amin mai fiatal módjára táncol a Lollapalooza fesztiválon. A videón az látszik, hogy a 18 éves Malia Obama egy fekete lenge ruhában van, amit egy ihletett pillanatban fel is ránt magán. Az édesapja valószínűleg szívinfarktust kapott volna, ha nem tudja meg, hogy Malia ruhája alatt egy testhezálló fekete rövidnadrág volt.

Íme a minden eddiginél többet mutató videó:

Arról egyelőre nincs hír, hogy az elnök hogyan reagált az elnöki fenékvillantásra, de Malia valószínűleg nem fog szobafogságot kapni.

Jezebel

Ajánlott videó

Olvasói sztorik