Élet-Stílus

Az életre kelt legófiguráknak nem mesékben, hanem horrorfilmekben kellene szerepelniük

Dévai László
Dévai László

ÚJSÁGÍRÓ. 2016. 07. 28. 13:30

Érdemes belegondolni, hogy micsoda zseniális sikertörténet a LEGO. Ma már ha kimondjuk a cég nevét, nemcsak a kis színes építőelemek jutnak eszünkbe, hanem temérdek más olyan dolog is, melyeknek semmi köze nincs már az eredeti legóhoz.

Elég például, ha csak a rendkívül nagy népszerűségnek örvendő legómesék sikereire gondolunk. LEGO Batman, LEGO Harry Potter, LEGO Star Wars. Csupa sikeres rajzfilmek, amelyek rengeteg pénzt hoztak a konyhára. Ezek alapján úgy fest, hogy ha bármi elé odarakjuk, hogy legó, biztosan sikerre lesz ítélve. Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy mi van, ha megfordítjuk a folyamatot?

Ezúttal kivételesen nem valami “legósítva” lett, hanem maga a LEGO lett humanizálva. És hogy mi lett az eredmény?

Kész horror!

A legóember cosplay elkészítésével lehet, hogy súlyos hibát követtek el, mivel akik eddig szerették a kis figurákat, azoknak végleg bele fognak égni a fejébe a következő hátborzongató képsorok.

Ha véletlen nem tudnád pontosan, hogy mitől volt olyan visszataszító a legóember, akkor megmutatjuk. Nézzétek azokat a körmöket!

KÖRMÖK!

MIÉRT?

The Verge

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Gödöllő, 2014. március 1.
A Szent István Egyetem központi épülete. A műemlék épület Kertész K. Róbert és Sváb Gyula tervei alapján 1923-1929 között neobarokk stílusban épült. Az egyetem előtt áll Árpád-házi Kálmán herceg szobra, Róna József szobrászművész 1931-ben felállított alkotása.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.