Élet-Stílus

Elkapták a körözött bűnözőt, mert besétált a rendőrőrsre egy Pokémonért

Végül a rendőrség kapta el azt a férfit, aki megpróbálta elkapni az összes Pokémont. William Wilcox-t csütörtök reggel tartóztatták le, mikor a Michigan-i Milford rendőrőrs előtt Pokémon Gózás közben felismerte az egyik őrmester. A körözött bűnöző azért merészkedett a rendőrség közelébe, mert a telefonja szerint az őrs maga volt egy Pokémon edzőterem.

A milfordi rendőrfőnök, Thomas Lindberg elmondta, hogy Wilcox nagyon megkönnyítette a dolgukat, mivel tulajdonképpen önszántából sétált a hatóságok karmai közzé. A beszámoló szerint a férfi pizsamanadrágban, telefonjával a kezében a kapitányság udvarán lófrált, mikor az épületben tartózkodó rendőrök felismerték.

Elkapták a körözött bűnözőt, mert besétált a rendőrőrsre egy Pokémonért 1
William Wilcox

Wilcox-nak már volt priusza, még 2014-ben egy lopási ügy miatt gyűlt meg a baja a törvénnyel. Miután a járőrök ellenőrizték a rendszerben, kiderült, hogy a férfi ellen jelenleg is körözés van érvényben, mivel korábban nem jelent meg egy idézésen, valamint egy bírságot sem fizetett be.

Wilcox, mikor őrizetbe vették, nem próbált meg ellenszegülni, csak igyekezett elfogni a Pokémont, ami miatt veszélybe sodorta magát.

Huffington Post

Ajánlott videó

Olvasói sztorik