Élet-Stílus

Egy Playboy-modell megszégyenített egy nőt, csak azért, mert nem volt tökéletes teste

Valakit a testi adottságai, vagy egyáltalán a kinézete miatt megítélni nem szép dolog. Akkor pedig pláne elítélendő, ha emiatt meg is szégyenítik az illetőt azzal, hogy meztelen képet posztolnak róla, ráadásul a tudta nélkül. Az egészet csak tetézi, ha mindezt egy szinte tökéletes alakú modell teszi.

Egy Playboy-modell megszégyenített egy nőt, csak azért, mert nem volt tökéletes teste 1
Dani Mathers, a 2015-ös Playboy

A 2015-ös Playboy, Dani Mathers gondolta viccesnek, hogy lefényképezi az edzőteremben mellette öltöző nőt. A képet megosztotta a Snapchaten is, a következő humorosnak szánt kommentárral

Ha nekem ezt kell látnom, akkor nektek is ezt kelljen

Miután a reakciók nem voltak túl pozitívak, törölte a fotót. A Playboynak aztán rengetegen írtak az ügy kapcsán, voltak akik szerint az olyan emberek miatt, mint Mathers nem mernek az emberek edzőterembe járni, de szép számmal akadtak kommentek, amikben arra utasítják a modellt, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot a megszégyenített nőtől.

Egy Playboy-modell megszégyenített egy nőt, csak azért, mert nem volt tökéletes teste 2
“Ha nekem ezt kell látnom, akkor nektek is ezt kelljen” – írta Mathers

Az edzőtermi meztelenkedés egyébként is sokaknak nagy trauma, hiszen ha belegondolunk, akik edzés után le akarnak zuhanyozni, azoknak vadidegenek előtt kell teljesen levetkőzniük. A komplexusokkal küzdő emberekben sokszor olyan gátlások alakulnak ki, amelyek kihatnak az élet egyéb területeire is. Ennek tekintetében különösen aljas dolog, amit Mathers tett.

Daily Telegraph

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik