Élet-Stílus

Egy Playboy-modell megszégyenített egy nőt, csak azért, mert nem volt tökéletes teste

24.hu
24.hu

2016. 07. 15. 11:03

Valakit a testi adottságai, vagy egyáltalán a kinézete miatt megítélni nem szép dolog. Akkor pedig pláne elítélendő, ha emiatt meg is szégyenítik az illetőt azzal, hogy meztelen képet posztolnak róla, ráadásul a tudta nélkül. Az egészet csak tetézi, ha mindezt egy szinte tökéletes alakú modell teszi.

Dani Mathers, a 2015-ös Playboy

A 2015-ös Playboy, Dani Mathers gondolta viccesnek, hogy lefényképezi az edzőteremben mellette öltöző nőt. A képet megosztotta a Snapchaten is, a következő humorosnak szánt kommentárral

Ha nekem ezt kell látnom, akkor nektek is ezt kelljen

Miután a reakciók nem voltak túl pozitívak, törölte a fotót. A Playboynak aztán rengetegen írtak az ügy kapcsán, voltak akik szerint az olyan emberek miatt, mint Mathers nem mernek az emberek edzőterembe járni, de szép számmal akadtak kommentek, amikben arra utasítják a modellt, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot a megszégyenített nőtől.

“Ha nekem ezt kell látnom, akkor nektek is ezt kelljen” – írta Mathers

Az edzőtermi meztelenkedés egyébként is sokaknak nagy trauma, hiszen ha belegondolunk, akik edzés után le akarnak zuhanyozni, azoknak vadidegenek előtt kell teljesen levetkőzniük. A komplexusokkal küzdő emberekben sokszor olyan gátlások alakulnak ki, amelyek kihatnak az élet egyéb területeire is. Ennek tekintetében különösen aljas dolog, amit Mathers tett.

Daily Telegraph

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.