Élet-Stílus

A világ legegészségesebb kajájától elillan a másnaposság és még a szex is jobban megy

Mikor valaki megemlíti az egészséges táplálkozás, vagy a legegészségesebb étel szókapcsolatokat, szinte nincs olyan ember, akinek egy hamburger jutna eszébe. Pedig a most legjótékonyabb hatásúnak kikiáltott menüre nincsen jobb szó, mint a hamburger.

Persze az már első ránézésre is látszik, hogy ez nem a jó öreg buci-hús kombináció. Az egészséges burger hús és gluténmentes, ezeket az alapanyagokat matcha zöldteával, céklával, japán szójababbal, szintén gluténmentes brióssal, gombafélékkel és különböző szubtrópusi fűszerekkel pótolják.

A világ legegészségesebb kajájától elillan a másnaposság és még a szex is jobban megy 1
Kép: Konbini

Az étteremben, ahol megálmodták a világ legegészségesebb ételét, készítenek ezenkívül chipset, természetesen szintén extra odafigyeléssel, válogatott alapanyagokból. A Nutri-burger menüjén található még lila és narancsszínű burgonya, amelyeket le lehet öblíteni természetes kakaóból és pollenből készült csokoládés shake-kkel.

Az ételek tápértéke milligrammra pontosan úgy van kiszámolva, hogy pontosan annyi kalóriát, zsírt, vitamint, nyomelemet tartalmazzon, amennyire az emberi szervezetnek szüksége van. Ezen tulajdonságok miatt nevezik a Nutri-burger ételeit superfood-nak, vagyis szuper ételeknek.

A szakemberek szerint a pontos tápanyagbevitelnek rengeteg pozitív hatása van az emberi szervezetre. Ha valaki ennyire figyel magára, annak egyszerűbben megy a regeneráció, gyorsabban gyógyul meg a betegségek után, de könnyebb így legyőzni a másnaposságot is. Mindezek tetejében ráadásul a megemelt antioxidánstartalom miatt még szexuális étvágy is megnő.

Konbini

Ajánlott videó

Olvasói sztorik