Élet-Stílus

Nagy fehér cápát fogott egy hatéves fiú

A gyerek egy családi horgászáson volt az Egyesült Államok keleti partvidékén, amikor nem várt fogás akadt a horgára

A hatéves Blake White és családja először azt hitte, hogy egy nagyobb csíkos sügér akadt a kisgyerek horgára, miközben a Massachusetts állam partjainál található Cape Cod-öbölben horgásztak. “A testvérem azt gondolta, hogy egy tengeralattjáró. Supererős volt” – mondta el a gyerek a CBS Boston híradójának.

Hogy mi is akadt a horogra, csak egy órával később derült ki, amikor az állat elég közel került a vízfelszínhez – írta a Cape Cod Times. “Egy nagy cápát láttunk a hullámokon át” – mondta el a gyerek apja, Lars White, aki átvette a botot gyerekétől, amint kiderült, hogy valami igazán nagy dolog akadt a horgára.

Az apa elmondta: a cápa nagyjából 3-3,5 méteres volt, és az egyik uszonyával akadt bele kisfia horgába. Miután a cápa közel került a hajóhoz, Lars felesége fényképeket készített a fogásról, majd az apuka elvágta a zsinórt, és szabadon engedte a cápát.

A fotókat elküldték egy cápákkal foglalkozó helyi állatvédő szervezetnek, aminek szakértői megállapították, hogy egy nagy fehér cápa akadt a hatéves gyerek horgára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik