Élet-Stílus

30 éve házasok, halálosan szerelmesek egymásba – elárulták a titkot

A monogámia uncsi.

Charles és Christa Billich harminc éve házasok. A nyolcvanas években jöttek össze, de a mai napig szerelmesek egymásba.

A Daily Mailnek elmondták: örök szerelmük titka az, hogy

olykor mással is ágyba bújnak.

Nyitott kapcsolatban élnek a mai napig, imádják egymást, de közben romantikus estéket tölthetnek másokkal is. Féltékenykedés nélkül. Persze nem ment ilyen könnyen az elején.

Félreértett akt

A férfi ismert festő, akinek képei a Vatikántól a Fehér Házig számos rangos helyen megtalálhatóak. Először a galériájában találkozott majdani feleségével, aki néhány festményt vásárolt tőle. Charles felajánlotta a nőnek, hogy ha már ilyen sok képet vett, ingyen készít róla egy skiccet.

A nő ezek után elment az aktképekről ismert művészhez, kicsit izgult, mielőtt meztelenre vetkőzött, de végül leküzdötte a félelmeit. Charles ezek után közölte a pucér Christával, hogy igazából csak a fejét készült megörökíteni. De biztos, hogy nem tántorította el a látvány, hiszen nem sokkal később megházasodtak.

A férfi már ekkor kikötötte, hogy olykor más nőkkel is találkozgatni szeretne.

Christa számára eleinte nem volt könnyű elfogadni a helyzetet, de idővel – miután rájött, hogy ő is remekül ki tudja használni a helyzetet – hozzászokott a gondolathoz. Azóta is nyitott házasságban élnek.

With Charles in our Gallery #billich #charliebillich #picoftheday #painting #gallery #muse

Christa Billich (@christa_billich_gallery) által közzétett fénykép, 2016. Júl 6., 14:23 PDT

A művész a lapnak elmondta: amikor a házasság műfaját kitalálták, még 30-35 esztendeig tartott egy ember élete. Ma már 100 évig is elélünk, és bizony

ennyi ideig a monogámia unalmas.”

Szerinte a titkolózás nélküli kapcsolatban a felek sokkal közelebb kerülhetnek egymáshoz. Charlesnak van egy mondása, ami sokat elmond a hozzáállásáról:

Lojális vagyok, de hűséges nem.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik