Élet-Stílus

Vajon hány fesztivált bír még el a Wellhello?

Együttesek, amiket biztosan megunsz a fesztiválszezon végére.

Wellhello

A VOLT-ot hátuk mögött hagyva folytatják a fesztiválok meghódítását az “elnökök”. Negyvenhétezresek repkedésére és mellszőr-kicsapásra lehet számítani a Balaton Soundon, az EFOTT-on, a Fezenen és a nyár zárásaképpen a Szigeten is. De a vidéki fesztiválokon sem szabadulunk tőlük: Dunaszerdahelyen, Debrecenben, Vácott és Győrött is fellépnek még a hónapban.

Ha tudnám, hány fesztivált bír még el ez a Fluor-Diaz páros?

– énekelhetjük kétségbeesetten a fesztiválszezon vége felé közeledve.

Halott Pénz

Ha a Fishing on Orfű és a VOLT után valakinek nincs még elege Marschalkó Dávidékból, esetleg csak lemaradt róluk, hát ne csüggedjen, a szegény ember Macklemore-ja a Soundon és az EFOTT-on is hellózik majd a lányoknak. Az igazán hardcore rajongóknak pedig ajánljuk a július 31-én, Orfűn megrendezendő Wellhello X Halott Pénz napot, hogy aztán még nagyobb lendülettel vethessék bele magukat a fezeni és szigeti Halott Pénzezésekbe.

Punnany Massif

Wolfiék, a társadalom-funk és motivációs hiphop műfajának koronázatlan császárai, a VOLT után  a Balaton Soundon, a Szigeten és a Strand Fesztiválon is feltűnnek majd. Kérdés, hogy tudjuk-e még teli torokból kiabálni, hogy “élvezd”, ha ezt mind végigbuliztuk.

Irie Maffia

Senáék már több éve rutinos fesztiváljárók, szinte minden könnyűzenei fesztivál repertoárjába beillenek. A Soundon, az EFOTT-on, a Művészetek Völgyében és a Szigeten is megtaláljuk őket, mindig remek alkalom egy jó kis tüdőkiköpős ugrálásra.

Péterfy Bori & Love Band

Az underground vonalat képviselendő, a vadóc negyvenes hölgy és szerelembandája is feltűnik számos hazai eseményen. Lesz alkalom a fiúknak első sorban diszkréten nyálat csorgatni az  énekesnő szőke hajába-dúdolásról fantáziálva, és sálas bölcsész lányoknak rekedésig üvölteni, hogy “megharaplak, mert a véred az enyém”. Ha a Fishingen és a VOLT-on nem lett volna elég, hát majd a Szigeten, a Strandon, a Fezenen és az EFOTT-on, többek között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik