Élet-Stílus

Túl élethű lett a marihuánára hajazó csoki, már rászállt a rendőrség is

A csokoládénak rengeteg pozitív hatása van, sokan antioxidánsként használják, enyhíti a fájdalmat, sőt, menstruációs panaszok kezelésére is alkalmas. Mindemellett csökkenti a vérnyomást és stimulálja az agyműködést. Nem ismerősök ezek az érvek? Pontosan ezeket szokták harsogni azok az aktivisták, akik a marihuána legalizálásáért ágálnak.

Talán ebből az összehasonlításból pattant ki azaz ötlet, hogy készítsenek egy a marihuánára kísértetiesen hasonlító csokoládét, amely természetesen azon kívül, hogy hasonlít a fűre, nem tartalmaz THC-t. A Jackern Haze egy csokis puffasztott rizs, ami a zöldre festett színe miatt szinte megszólalásig hasonlít a marihuánára, emiatt pedig volt már rá példa, hogy a békésen nassolók összetűzésbe keveredtek a rendőrséggel.

Konbini/Jacker Haze

A Jacker Haze-t először tavaly mutatták be a francia Montpellierben megrendezett FISE, nemzetközi extrém sportfesztiválon. A cég a csokikat kis műanyag tasakokban osztogatta a látogatók között, mintha valódi marihuánát osztottak volna.

Jacker Haze Pakk

A beszámolók szerint pár srác a zacskós csokit aztán megpróbálta továbbadni, mint marihuánát, így őket a rendőrség előállította.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik