Élet-Stílus

De mihez kezdj a heréivel? Pasiktól érkeznek a tuti szextippek!

Egy férfi úgy ismeri a heréit, mint a tenyerét – vagy legalább majdnem annyira – vagyis pontosan tudja, mi esik jól neki szex közben. A nők azonban többnyire teljesen tanácstalanok a mogyorókkal kapcsolatban, sokuk ráadásul túlzottan szemérmes ahhoz, hogy az érintettől kérdezzen. Míg a szextippeket és tanácsokat osztogató cikkek tele vannak a csikló, vagy a G-pont izgatásának fortélyaival, a biztos golyókezelést alig oktatják. A végeredmény: a párok nagy részénél egyszerűen elhanyagolódnak szegény herék. Pedig nem ezt érdemelnék.

fotó: nutscapes.com
Fotó: nutscapes.com

Erre jutott a brit Metro egyik újságírónője is, és azt gondolta, megérett az idő a változásra. A legautentikusabb forrást kereste, s végül arra jutott, hogy a legjobb, ha átlagpasikat faggat a heréikről.

Mit szeretsz a legjobban?

Sam, 27: „Nem kell túlzásba vinni, de semmiképpen sem szabad kihagyni őket a játékból. Csak rettentő óvatosan bánj velük, mert nagyon érzékenyek”

Jeff, 27: „Mindenkinél máshogy van ez is szerintem, úgyhogy a legjobb, ha a férfi testbeszédéből olvasol. Próbálj ki több dolgot, aztán figyeld a reakciókat, hogy mi esik a legjobban a másiknak.”

Charlie, 24: „Őszintén szólva, engem nem annyira izgat a téma. Sőt, inkább furának tartom, ha ott érintenek, arról nem is beszélve, hogy mennyire érzékeny az a terület. Jobb inkább békén hagyni a heréket.”

John, 24: „Bármit csinálhatsz, csak finoman, az a lényeg! Egy nyelves heremasszás, mondjuk sose fáj.”

Martin, 37: „Cuppantgasd, nyalogasd, húzogasd!”

Rory, 24: „Jó, ha gyengéden simogatod őket, kézimunka, vagy orális szex közben, de nem kell túlzásba vinni. Nem igényelnek túl sok törődést, de más tevékenységek kiegészítéseként, nem rossz, ha kicsit kényezteted őket.”

Mike, 25: „A cuppantgatás, a morzsolgatás és a simogatás nagyon jók. A csókolgatás, a nyalogatás, és a szopogatás még jobbak!”

fotó: nutscapes.com
Fotó: nutscapes.com

Mi az az egy dolog, amit szerinted minden nőnek tudnia kellene a herékről?

Sam: „Azt, hogy ami látszólag egy fura, szőrös spermazsák, annak valójában önálló lelke van. Gondolj úgy a herékre, mint a mellbimbókra: nem feltétlenül muszáj bevonnod őket a játékba, de nagyon jól esik, ha mégis megteszed.”

Jeff: „Minden a pasi igényein múlik, úgyhogy azt javaslom, hogy először kicsit puhatolózz, és ha férfi nem kéri külön a kényeztetésüket, akár el is felejtheted a heréket.”

Charlie: „Csak azt tudd, hogy átkozottul érzékenyek! Elég egy apróbb ütés ahhoz, hogy könnyekkel teljenek meg a szemek!”

John: „Bánj úgy a herékkel, mintha üvegből lennének! Ja, és ne lepődj meg: az a normális, ha az egyik lejjebb lóg, mint a másik.”

Martin: „Bárcsak tudnák a nők, hogy mennyire jó a golyóknak, amikor törődnek velük! A idő nagy részében csak lógnak ott, és senki sem figyel rájuk, pedig annyira azért nem törékenyek, hogy ne lehetne biztonságosan kezelni őket.”

Rory: „Érzékenyek, úgyhogy légy óvatos! Nem okoz túl nagy élvezetet, ha önmagukban kényezteted őket, de azért nem kell elhanyagolni sem őket.”

Mike: „Azt, hogy egyedülállóan érzékenyek! Amikor azt látod, hogy egy kölyök mogyorón vág egy másikat, és az összeesik, az nem túlreagálás!”

fotó: nutscapes.com
Fotó: nutscapes.com

Mi az, amit a partnered soha, semmilyen körülmények között se csináljon heréiddel?

Sam: „Nem annyira vagyok oda a szopogatásért. Értem én, hogy mások miért szeretik, de nem olyan vagyok, úgyhogy inkább kösz, de ne!”

Jeff: „A paskolgatást mindenképpen leszavaznám. Meg persze a húzogatás és a pofozgatás is kizárva, kivéve ha valakinek pont az ilyesmi esik jól. Ezeken túl csak annyi, hogy játssz velük szépen!”

Charlie: „Ne markold össze. A legenyhébb nyomásnál egy fokkal erősebb is fájdalmat okoz, és én akkor akaratlanul, reflexből rúgok egyet.”

John: „Semmiképp ne csinálj úgy, mintha pornóforgatáson lennél. Ott a pasik látszólag imádják, ha a nők erősen szívogatják a heréket, de hidd el: a valóságban senki sem szeretne egy porszívót a herezacskóján.”

Martin: „Ne harapd, ne rángasd, és ne is pofozd őket! Utóbbi sokkal gyakoribb, mint amennyit beszélünk róla.”

Rory: „Nehogy elkezd facsargatni, mint egy citromot!”

Mike: „Tilos csapkodni, harapni, és facsarni!”

fotó: nutscapes.com
fotó: nutscapes.com

Végül, volt olyan az életedben, amikor valaki, valami észvesztően fantasztikusat művelt, amiben a heréid is érintettek voltak?

Sam: „Igazán elismerésre méltó az volt, amikor egyszer már majdnem elmentem, akkor a lány a szájával óvatosan rájuk cuppant, az egyik kezével pedig óvatosan összepréselte őket, míg a másik kezével befejezte a munkát a péniszemen.”

Jeff: „Én imádom ha ott is kényeztetnek, szóval rengeteg jó sztorim van, de nem ez a lényeg. Hanem az, hogy pontosan lehet tudni, ha egy lány szívesen csinálja, és azt is, ha nem. A férfiak sokkal inkább törődnek a partnereik érzelmeivel, mint azt sokan gondolnák. Szóval csak akkor csináld, ha kedved van hozzá, kényszerből soha. Annyit nem ér az egész.”

Charlie: „Semmi szokatlan, de amikor egy lány először vonta be őket, miközben szájjal kényeztetett, az nagyon izgalmas volt. Előtte nem is gondoltam volna, hogy egy kis orális törődés mennyire jól tud esni ott is.”

John: „Az igazság az, hogy nem igazán. Nem vagy egy herefixált pasi, de azt azért nem bánom, ha néha lekalandozik oda is a nyelv.”

Martin: „Az exem orális szex közben gyakran rajzolt a nyolcasokat a nyelvével a heréimre, vagy körülölelte őket a nyelvével. Szeretkezés közben is gyakran masszírozgatta őket, azt hiszem, sokkal jobban érdekelték a golyóim őt, mint engem.”

Rory: „Amikor egy lány a nyelve hegyével finoman csiklandozta, majd óvatosan szopogatta őket. A legjobb a nyelves kényeztetés.”

Mike: „Szopogatás kézimunka közben!”

A legfontosabb tanulság mindebből az, hogy a herék tényleg a pasik legérzékenyebb részei. Sokan annyira féltik őket, hogy inkább lemondanak a velük kapcsolatos örömökről, de nem kockáztatják, hogy bántódásuk essen. A legjobb recept, hogy bármit csinálsz, kezd óvatosan, és csak finoman fokozatosan erősíts addig, amíg látod, hogy jólesik neki. A golyókkal játszani jó móka, kár kihagyni őket a buliból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik