Élet-Stílus

Kiderült, miért kapott bögrét Bernd Storck

Mi is beszámoltunk róla, hogy Bernd Storck szövetségi kapitánynak egy bögrével kedveskedtek az M4 adásában. Berkesi Judit, az MTVA riportere a Nemzeti Sportnak öntött tiszta vizet a bögrébe: volt előzménye az ajándékozásnak.

A portálnak Berkesi azt mondta: a bögre egyáltalán nem az MTVA ajándéka  volt.

Az elmúlt hetekben, hónapokban a szövetségi kapitány mindvégig partnernek tekintett bennünket, és mivel az Európa-bajnoksággal egy korszak lezárult, szerettem volna jelképesen megköszönni neki a szakmai együttműködést. Erre a belgák elleni mérkőzés után nyílt alkalom

-nyilatkozta Berkesi a Nemzeti Sportnak. A riporter azt is elmondta, miért éppen egy bögrére került fel a “Köszönjük, Bernd Storck!” felirat.

Magyarázata szerint a júniusi német–magyar felkészülési mérkőzés előtt ellátogattak a Gelsenkirchen közelében fekvő Hernébe, Bernd Storck szülővárosába. Szerették volna meglepni valamivel, Hernében botlottak bele egy vicces feliratú bögrébe, megvették, kamerák előtt átadták.

Mivel a kapitány jót nevetett rajta, gondoltam, az Eb-szereplés végén egy újabb bögrével megidézzük azokat a pillanatokat. Franciaországban vettük, ott került rá a felirat, és amint a nézők láthatták, át is adtam. De nem az MTVA ajándékaként. Ennyi a történet

-mondta el Berkesi Judit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik