Élet-Stílus

Egy új pornóoldal érdekesen bírná adakozásra a nézőit

24.hu
24.hu

2016. 06. 28. 11:36

Egy újonnan induló pornóoldal a sima szexvideók mellett adakozási lehetőséget is kínál a felhasználóinak. A nézőknek ehhez nem kell mást tenni, mint amiért egyébként is felmegy az ember egy ilyen oldalra, vagyis

önkielégíteni!

A rendszer rendkívül egyszerűen működik, nincs más dolga jótékonykodni vágyónak, minthogy felmenjen az ijustcame.org-ra, ahol mikor megnyit egy videót, az oldal automatikus jóváír egy penny-t. Azt persze nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy így maszturbálással lehet adakozni, ám valószínűsíthető, hogy a legtöbben azért mennek fel egy pornóoldalra, hogy önkielégítést végezzenek.

Az I Just Came-en azért van egy limit, naponta csak kétszer lehet jótékonykodni, a két megtekintés között pedig el kell telnie minimum 15 percnek.

Ilyenkor természetesen azonnal felvetődik a kérdés, hogy valóban jó helyre kerül-e az összegyűlt pénz, vagy az csak gyűlik egy számlán. Az alapítók elmondták, hogy három alapítványnak fogják elutalni a felajánlott összeget, az egyik a Movember prosztatarák megelőzéséért munkálkodó szervezet, de kap még a pénzből a Petefészekrák Kutatási Alap és a szexuális bűntények áldozataival foglalkozó Law & Order is.

Azt Adam Lee és James Cook álneveket használó alapítók elmondták, hogy az ötlet egy átbulizott éjszaka után jutott eszükbe. A fiatalok saját elmondásuk szerint azért nem akarnak az eredeti nevükkel szerepelni, mert nem akarnak ilyen módon népszerűségre szert tenni.

Lee és Cook az oldal elindítása előtt kipróbálták a rendszert, ami sikeres volt, hiszen a videók megnézése után a csekély összegek jóváíródtak az említett szervezetek számláin. A jelenleg befolyó összegből mindig csak annyit csípnek le, amennyiből biztosítani tudják az I Just Came működését. A szándékuk az, hogy az oldal egy idő után önfenntartó legyen a látogatók által.

Via

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

The rescued private owned submarine UC3 Nautilus that sank on Friday 11. August, are dragged into Copenhagen Harbor 12. August 2017 by the Salvage ship Vina. The Swedish journalist Kim Wall which was on board the submarine is still missing. Owner and Captain Peter Madsen was rescued and charged with negligent manslaughter. (Foto: Jens Noergaard Larsen/Scanpix 2017)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.