Élet-Stílus

Egy új pornóoldal érdekesen bírná adakozásra a nézőit

Egy újonnan induló pornóoldal a sima szexvideók mellett adakozási lehetőséget is kínál a felhasználóinak. A nézőknek ehhez nem kell mást tenni, mint amiért egyébként is felmegy az ember egy ilyen oldalra, vagyis

önkielégíteni!

A rendszer rendkívül egyszerűen működik, nincs más dolga jótékonykodni vágyónak, minthogy felmenjen az ijustcame.org-ra, ahol mikor megnyit egy videót, az oldal automatikus jóváír egy penny-t. Azt persze nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy így maszturbálással lehet adakozni, ám valószínűsíthető, hogy a legtöbben azért mennek fel egy pornóoldalra, hogy önkielégítést végezzenek.

Az I Just Came-en azért van egy limit, naponta csak kétszer lehet jótékonykodni, a két megtekintés között pedig el kell telnie minimum 15 percnek.

Ilyenkor természetesen azonnal felvetődik a kérdés, hogy valóban jó helyre kerül-e az összegyűlt pénz, vagy az csak gyűlik egy számlán. Az alapítók elmondták, hogy három alapítványnak fogják elutalni a felajánlott összeget, az egyik a Movember prosztatarák megelőzéséért munkálkodó szervezet, de kap még a pénzből a Petefészekrák Kutatási Alap és a szexuális bűntények áldozataival foglalkozó Law & Order is.

Azt Adam Lee és James Cook álneveket használó alapítók elmondták, hogy az ötlet egy átbulizott éjszaka után jutott eszükbe. A fiatalok saját elmondásuk szerint azért nem akarnak az eredeti nevükkel szerepelni, mert nem akarnak ilyen módon népszerűségre szert tenni.

Lee és Cook az oldal elindítása előtt kipróbálták a rendszert, ami sikeres volt, hiszen a videók megnézése után a csekély összegek jóváíródtak az említett szervezetek számláin. A jelenleg befolyó összegből mindig csak annyit csípnek le, amennyiből biztosítani tudják az I Just Came működését. A szándékuk az, hogy az oldal egy idő után önfenntartó legyen a látogatók által.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik