Élet-Stílus

Ez a cukin vicces kép egy 3 éves kislányról egy igazi szörnyűséget rejt

„Eredetileg azért készítettem ezt a fényképet, mert viccesnek találtam” – írta a Facebook-oldalán a Michigan államban élő Stacey Wehrman Feeley, amikor megosztotta a hároméves kislányáról készített fotót. A nő közölte, hogy a fényképet eredetileg a férjének akarta csak elküldeni, hogy „lássa mit csinál a csintalan háromévesünk”.

Azonban odáig már nem jutott el. A kislány ugyanis elmondta neki, hogy miért is állt fel a vécécsészére. Mint kiderült, csak az óvodában tanult riadógyakorlatot ismételte meg otthon. Azt gyakorolta, mit kell tenni, ha egy fegyveres törne be az oviba, és elkezdene lövöldözni rájuk. „Teljesen összetörtem” – írta az anyuka.

A nő egyben arra kérte az amerikai politikusokat, hogy végre tegyen már valamit az Egyesült Államokban mindennaposnak számító lövöldözések visszaszorítására, és szigorítsanak a fegyvertartási szabályokon. Az anyuka közölte, egyáltalán nem akarja betiltani a fegyvertartást, de valamit tenni kell, ha “nem akarják, hogy gyerekeik vécécsészéken álljanak”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik