Élet-Stílus

Mitikus tengeri lényt fotóztak a Google műholdjai

A napokban már írtunk róla, hogy amióta a Google gyakorlatilag beszkennelte az egész földbolygót, azóta minden egyszerű embernek megvan a lehetősége, hogy felfedező, csillagász, ufókutató, vagy akár kalandor legyen. A felhasználók pedig nem is nagyon vesztegetik az idejüket, elemeznek, kutatnak, összefüggéseket keresnek, egyszóval gyártják a temérdek anyagot.

Ezeknek a cikkeknek a valóságtartalmát azért érdemes fenntartásokkal kezelni, de annyit meg kell hagyni, hogy vannak köztük érdekesek. Ilyen például az a Youtube videó, amin nem más, mint maga a Kraken látható. Tudjátok, az a 120 méteres mitikus polipszerű lény, akivel még maga a nagy Jack Sparrow is találkozott.

Szóval ő, mármint a Kraken, a Google Earth műholdjainak látóterébe került, ezt pedig kiszúrta egy szemfüles felhasználó, aki rögtön vágott alá egy sejtelmes zenét. A végeredmény? Tökéletes konteó!

A felvétel tanulsága szerint a Kraken nem lehet valami fázós, mert ha hinni lehet a Google Earth képeinek, a lény valahol a Déli-sark környékén bukkan ki a vízből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik