Élet-Stílus

Őrületes méretű gyík csöngetett be egy családi házba, kiderült, hogy Selena Gomez volt

Kinyitnád az ajtót egy ekkora állatnak?

Az itt látható fotó (és videó) Thaiföldön, Samutprakarnban készült. Az eredeti fotóhoz a Facebookon a következő felirat került:

A gyík a házunknál van. Kib*szott nagy.”

Az esettel kapcsolatban túl sok információ nem áll rendelkezésünkre, kérdésünk viszont annál több van. Vajon hogyan vette rá a család a hüllőcskét a távozásra? És miért akart a varánusz becsöngetni? Lehet, hogy valójában ügynök, csak így nagyobb az esély, hogy beengedik?

Először is mutatjuk a fotót:

facebook.com/candyartyzhang
facebook.com/candyartyzhang

Mivel bizonyára sokan gyanakodnak arra, hogy photoshoppal megbuherált a fotó, ezért mutatjuk a bizonyító erejű videót is.

Mindez kísértetiesen emlékeztet arra a dél-karolinai esetre, amikor is egy aligátor becsöngetett egy családi házba, de sajnos senki nem volt otthon. És persze az a böhöm nagy ausztrál varánusz is eszünkbe jutott, amely matricaként tapadt egy új-dél-walesi ház falára.

FRISSÍTÉS: A Bangkok Coconuts jóvoltából kiderült, hogy egy 24 éves férfi, bizonyos Attanai házánál történt az eset. Egy alkalmazottjuk visszatessékelte az erdőbe a kis jövevényt. Attanai elárulta, hogy a varánusz viszonylag gyakori vendég náluk, el is nevezték Selenának, méghozzá azért, mert a férfi testvére szereti Selena Gomezt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik