Élet-Stílus

Videón, ahogy egy kisfiú besurran a szomszédhoz, hogy megölelje kutyájukat

Tízmilliók olvadoztak az imádnivaló jelenetet megörökítő biztonsági kamerás felvételen, miután terjedni kezdett a Facebookon.

Amikor a louisianai Pierre Part kisvárosában élő Hollie Mallet május végén megnézte a garázsát figyelő biztonsági kamera felvételeit, a világ talán legcsodálatosabb birtokháborítását nézhette végig. A videón ugyanis azt lehetett látni, ahogy egy, a környéken lakó kisgyerek a ház előtt lepattan biciklijéről, majd gyorsan berohan a garázsba, ahol semmi mást nem csinált, csak jól megölelgette az ott lévő kutyát.

Mallet május 30-án a Facebook-oldalán tette közzé a jelenetet mutató videót, a közelben lakó emberek segítségét kérve a kisfiú megtalálására. A nő a videó mellé leírta: már többször is látták a kisfiút, aki meg-megáll házuknál, hogy egy kicsit játsszon a kutyával, de mindig gyorsan el is megy, mintha nem lenne biztos abban, hogy szabad-e ott lennie. Majd közölte, hogy azért keresi a fiút, hogy megmondja neki, bármikor nyugodtan odamehet játszani a kutyával.

A videó gyorsan terjedni kezdett, és másnapra már ki is derült, hogy ki a kisfiú. A gyerek anyukája, Ginger Clement Breaux a videó alá írt kommentjében elmondta, hogy Josh folyamatosan a kutyáról beszél, és akárhányszor elmennek a ház előtt, mindig nézi, hogy látja-e az ebet, de arról fogalma sem volt, hogy be-be surran hozzájuk, megszeretgetni.

Majd Josh még aznap már annak biztos tudatában mehetett oda, hogy a háztulajdonosok engedélyt adtak neki, hogy játsszon a barátságos, szeretetre vágyó fekete labradorral. És azonnal küldött is egy szelfit anyukájának, amin Dutchess névre hallgató kutyával látható.

Josh
(Fotó: Facebook/Ginger Clement Breaux)

Breaux az esettel kapcsolatban elmondta, hogy azóta nincsen kutyájuk, hogy sajátjuk tavaly meghalt, és egyelőre nem akarnak újat vállalni, mert nem lenne elég idejük gondozására.

A „besurranó öleléstolvajról” készült videót azóta már több mint kétmillióan nézték meg csak Mallet Facebook-oldalán, és az egész világon terjedni kezdett. Egy héttel később pedig már az egész amerikai és a nemzetközi sajtó is beszámolt róla. (Az ABC News Facebook-oldalán pedig már majdnem 40 millióan látták)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik