Élet-Stílus

Valaki ellopta a gigakakit

Megfújták a felfújható kakát.

A spanyol Torrelodones vezetőinek elege lett, hogy a település utcáit ellepte a kutyakaki. A Local beszámolója szerint a Madrid közelében található községben akkora probléma lett a kakatúltengés, hogy az önkormányzat költséges kampányba kezdett a megfékezésére.

Az illetékesek szerint Torrelodonesben megközelítőleg 6000 kutya lakik, ezek összességében naponta mintegy 15000 adag bélsárral szórják meg az utcákat – ekkora mennyiségű szar össztömege meghaladja a napi fél tonnát! Ezt kívánták szimbolizálni a városatyák azzal a 2400 euróért (750 ezer forint) legyártatott felfújható kutyagumival, amelyet nevelési és kampánycélzattal elhelyeztek az utcán.

A lakosokat pedig felkérték, hogy készítsenek szelfiket, amelyeken a gigakaki is látható, a fotókat töltsék fel a közösségi oldalakra – hátha végre kapcsolnak a közösségi szellembe belekakiló kutyatulajdonosok, hogy mostantól jó lenne felszedniük Morzsi után az outputot.

Csakhogy a gigantikus kutyaszart valaki ellopta.

Az említett lap tudósításából kiderül: az önkormányzat szóvivője azzal viccelt, hogy máris sikeres a kampány, hiszen már a hatalmas problémát reprezentáló ürüléket is eltakarította valaki.

Szerencsére a gyártó cég pótkakit biztosít a település számára; remélhetőleg azt már nem akarja senki sem megfújni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik